Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Bethome. Τελικά χθες κέρδισαν όλες οι φιλοξενούμενες στην Β’ Βραζιλίας, εκτός από την πολύ κακή φέτος Α Μπε Σε Νατάλ. Για να είμαι ειλικρινής, το περίμενα, αλλά φοβόμουν να το προτείνω! Γι’ αυτό και έπαιξα τις δύο επιλογές μου με κάλυψη. Το ταμείο ήρθε πάλι, αλλά υπάρχει το κρίμα των χαμένων μεγάλων αποδόσεων! Τέλος πάντων, ελπίζω όσοι διαβάσατε τα previews στους betarades.gr να είσασταν πιο τολμηροί από εμένα. 

Σήμερα γίνονται τέσσερα παιχνίδια για την ίδια κατηγορία, αλλά μόνο ένα εξ αυτών έχει τραβήξει την προσοχή μου όπως τα χθεσινά. Και επειδή και στο στοίχημα δύσκολα γίνεται το back to back, θα περιοριστώ σε αυτήν. 

Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας – Μιρασόλ Προγνωστικά

Η Μιρασόλ είναι ψηλότερα στο βαθμολογικό πίνακα και δείχνει σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση αυτή την περίοδο από την Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας. Εχει τέσσερις νίκες στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, δύο στα τρία πιο πρόσφατα εκτός. Από την άλλη μεριά, η Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας δεν κερδίζει στους τέσσερις τελευταίους εντός, με δύο ήττες σε αυτό το διάστημα. Αξίζει κάποιος να ποντάρει στο διπλό της Μιρασόλ στο 2,30 στην Fonbet.(την ώρα που ξεκίνησε να γράφεται το κείμενο, η απόδοση ήταν στο 2.55!)

Αυτά τα πολύ «ολίγα» από μένα για σήμερα. Καλά να περνάτε, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

03:15 Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας-Μιρασόλ 2 (2,20 @ Fonbet)