Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Bethome. Μία από τις δύο επιλογές της Τρίτης από την Νάσιοναλ Λιγκ επιβεβαιώθηκε, οριακά θετικό το ταμείο. Από το σημερινό πρόγραμμα ξεχώρισα ένα σημείο της δεύτερης κατηγορίας της Βραζιλίας, με αυτό θα ασχοληθώ απόψε.

Μιρασόλ-Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας Προγνωστικά

Η Μιρασόλ είναι δύο βαθμούς πίσω από την Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας στον βαθμολογικό πίνακα, σχετικά πίσω από την πρώτη τετράδα και τις θέσεις ανόδου. Στην έδρα της έχει εφτά νίκες, αλλά και τρεις ήττες σε 14 αγώνες ως τώρα, ουσιαστικά έχει νίκη στα μισά παιχνίδια στο γήπεδό της. Η Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας είναι αρκετά φορμαρισμένη, με έξι νίκες στους 10 τελευταίους αγώνες της, διάστημα που έχει μόνο μία ήττα. Γενικώς μακριά από την έδρα της έχει οκτώ ήττες στους 14 αγώνες της. Σε κάθε περίπτωση δεν είναι τόσο μεγάλο φαβορί οι γηπεδούχοι όσο δείχνει το σετ αποδόσεων. Αξίζει το ρίσκο και το ποντάρισμα στο Χ2 της Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας στο 2,00 στην Fonbet.

Αυτά τα πολύ «ολίγα» από μένα για σήμερα. Καλά να περνάτε, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα. 

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

01:00 Μιρασόλ-Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας X2 (Δ.Ε) (2,00 στην Fonbet)