Μπρόντμπι Δανία

Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Κυριακή 1 Αυγούστου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με τις δυο αναμετρήσεις από τη Δανία.

Άαρχους – Ράντερς Προγνωστικά

Δεν έχει πανηγυρίσει ακόμη τη νίκη μετά από τέσσερα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις η Άαρχους, όπου και μετράει τρεις ισοπαλίες και μια ήττα. Στο πιο πρόσφατο, έμεινε στο 1-1 με τη Λάρνε για το Κόνφερενς Λιγκ, που σε συνδυασμό με την ήττα 2-1 στο πρώτο ματς, την άφησε εκτός συνέχειας. Σε ότι αφορά τώρα το πρωτάθλημα, μετά τις δυο πρώτες αγωνιστικές μετράει ισάριθμες ισοπαλίες, με Μπρόντμπι (1-1 εντός) και Νόρντζελαντ (0-0 εκτός). Αήττητη παραμένει μετά τις δυο πρώτες στροφές του φετινού πρωταθλήματος η Ράντερς, μετρώντας μια νίκη 0-2 επί της Βέιλε και μια ισοπαλία 1-1 με την Οντένσε. Τώρα θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια στο αήττητο σερί της, ποντάροντας πολλά στην κούραση της αντιπάλου της και στην προϊστορία που έχει στα μεταξύ τους.

Δεν έχει μπει δυναμικά στη σεζόν η Άαρχους, έμεινε εκτός Ευρώπης και λογικό είναι να βγάλει και κούραση μετά τα συνεχόμενα παιχνίδια της. Αυτό είναι που θέλει να εκμεταλλευτεί η Ράντερς, η οποία ποντάρει και στην προϊστορία (11-8-4). Επιλογή μας, το 2 (DNB) σε απόδοση 1.80 από την Bwin.

Βέιλε – Μπρόντμπι Προγνωστικά

Την ήττα γνώρισε και στα δυο πρώτα παιχνίδια της στο φετινό πρωτάθλημα η Βέιλε, καθώς δεν τα κατάφερε κόντρα σε Ράντερς (0-2 εντός) και Σοντερίσκε (1-0 εκτός). Καλείται τώρα να υπερβάλλει εαυτόν και να διεκδικήσει τους πρώτους της βαθμούς, έχοντας απέναντί της την πρωταθλήτρια Δανίας. Ούτε η Μπρόντμπι ωστόσο έχει πανηγυρίσει ακόμη τη νίκη, μετά και τις δυο πρώτες στροφές του πρωταθλήματος. Στην πρεμιέρα, έμεινε στο 1-1 με την Άαρχους, εκτός, για να ακολουθήσει ακόμη μια ισοπαλία, με το ίδιο σκορ, στο εντός έδρας ματς με τη Βίμποργκ.

Δεν χωράει άλλη απώλεια για την πρωταθλήτρια Μπρόντμπι, που καλείται να βγάλει αντίδραση σήμερα και να πανηγυρίσει επιτέλους το πρώτο της τρίποντο. Έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στη Βέιλε και εμείς τη στηρίζουμε. Επιλογή μας, το Διπλό σε απόδοση 2.12.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

15:00 Άαρχους – Ράντερς: 2 (DNB) (1.80 @bwin)

17:00 Βέιλε – Μπρόντμπι: Διπλό (2.12 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!