Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Με 1/2 έκλεισε η στήλη χθες Σάββατο, καθώς επιβεβαιώθηκε ο άσος της Ρασίνγκ, αντίθετα όχι και το Goal/Goal στο παιχνίδι Κολόν – Γοδόι Κρουζ. Πάμε στα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με αναμετρήσεις από το πρωτάθλημα Αργεντινής και Πολωνίας.

Ταγιέρες – Μπόκα Τζούνιορς Προγνωστικάπο

Επιστρέφει στην κανονικότητα η Μπόκα Τζούνιορς, που παρατάχθηκε με τη δεύτερη ομάδα στα δυο τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα, καθώς όλη η πρώτη ομάδα μπήκε σε καραντίνα μετά το παιχνίδι του Λιμπερταδόρες κόντρα στην Ατλέτικο Μινέιρο. Χρειάζεται όσο τίποτα τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι, πριν το κλάσικο κόντρα στη Ρίβερ Πλέιτ για το Κύπελλο. Συμπλήρωσε έτσι έξι παιχνίδια χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις, όπου κατάφερε να σημειώσει μόλις ένα τέρμα. Στο πρωτάθλημα προηγήθηκαν οι ισοπαλίες με Μπάνφιλντ (0-0) και Ουνιόν (1-1) και θα προσπαθήσει να βάλει σήμερα τέλος στο αρνητικό της σερί.

Από την πλευρά της η Ταγιέρες έρχεται από την ήττα με 2-1 από τη Σεντράλ Κόρδομπα, δεν έχει βρει ρυθμό στο ξεκίνημα και δεν περιμένουμε ότι θα δυσκολέψει την Μπόκα Τζούνιορς, αν αυτή παρουσιάσει σήμερα σοβαρό πρόσωπο. Θα στηρίξουμε τους φιλοξενούμενους και θα κρατήσουμε το “διπλό” σε απόδοση 2,50 στη Vistabet.

Βάρτα Πόζναν – Πογκόν Προγνωστικά

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα αναζητά σήμερα η Βάρτα Πόζναν, που αναδείχθηκε στην πρεμιέρα ισόπαλη 2-2 με τη Σλασκ εκτός έδρας, μένοντας όρθια σε μια δύσκολη έδρα. Πρόκειται για μια ομάδα που εντυπωσίασε πέρυσι με τις εμφανίσεις της, τερμάτισε στην 5η θέση της Εκστρακλάσα και έχασε την έξοδο στην Ευρώπη στην ισοβαθμία με τη Σλασκ. Υποδέχεται σήμερα την ισχυρή Πογκόν που θέλει να αφήσει στην άκρη τον αποκλεισμό από την Όσιγιεκ από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος επικράτησε με 2-0 της Γκόρνικ Ζάμπρζε. Δυο δυνατές ομάδες που αγωνίζονται με ισχυρό κίνητρο, θα κρατήσουμε το Goal/Goal σε απόδοση 1,78.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

Βάρτα Πόζναν – Πογκόν Goal/Goal 1,78 Vistabet.

Ταγιέρες – Μπόκα Τζούνιορς “Διπλό”  2,50 Vistabet.