Καλησπέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους τους φίλους του Bethome. Αρχές Αυγούστου υποσχέθηκα, τελευταία μέρα του Ιούλη και εν μέσω καύσωνα επιστρέφω στις επάλξεις. Υπήρξε μία μικρή ξεκούραση, μία χαλάρωση, μία ηρεμία, τέλος στα δύο πρώτα, το τρίτο είναι απαραίτητο χαρακτηριστικό πάντα, πάμε λοιπόν να δούμε τις σημερινές μου επιλογές από το στοίχημα.

Πλούσιο το πρόγραμμα σήμερα, καθώς ξεκινούν τα πρωταθλήματα στη Σκωτία, όπου έχουμε μία μικρή εικόνα των ομάδων, καθώς έχουν παίξει ήδη, οι περισσότερες, τέσσερις αγώνες για το Λιγκ Καπ! Και φυσικά υπάρχει και η «σταθερά» κάθε καλοκαιριού, τα πρωταθλήματα Βραζιλίας!

Κόουβ Ρέιντζερς – Φόλκερκ Προγνωστικά

Στην Λιγκ 1 της Σκωτίας, το παιχνίδι που «κλέβει» την παράσταση, για πολλούς λόγους, είναι το Κόουβ Ρέιντζερς – Φόλκερκ. Καταρχάς οι φιλοξενούμενοι δεν έπαιξαν στα δύο τελευταία παιχνίδια για το Λιγκ Καπ, επειδή 14 παίκτες τους ήταν σε καραντίνα, οι πέντε με κορωνοϊό και οι άλλοι λόγω συναναστροφής μαζί τους. Οι Σκοτσέζοι έχουν αποφασίσει πώς σε τέτοιες περιπτώσεις η ομάδα που δεν κατεβαίνει χάνει με 3-0. Η Φόλκερκ ζήτησε αναβολή του σημερινού αγώνα, προτείνοντας και ημερομηνίες διεξαγωγής, αλλά η ομοσπονδία όχι μόνο αρνήθηκε, την απείλησε με τιμωρία! Και αυτό καθώς οι παίκτες της επιστρέφουν και μπορούν να παίξουν απόψε, απλά θα είναι απροπόνητοι, οι πέντε εξ αυτών, με τους άλλους εννιά να κάνουν μία προπόνηση χθες.

Αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πώς μιλάμε για τις δύο μοναδικές ομάδες της κατηγορίας που δουλεύουν επαγγελματικά! Γι’ αυτό και θεωρούνται φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Αν δεν υπήρχε όλο το θέμα με τον κορωνοϊό, το σετ αποδόσεων θα ήταν πολύ πιο μοιρασμένο. Αλλά στην τελική, σε αυτό το επίπεδο, πόσο να αλλάζει μία προπόνηση έναν παίκτη; Γι’ αυτό και θα κοντράρω το φαβορί, ποντάροντας στο να μην χάσει η Φόλκερκ, αφού το Χ2 (Δ.Ε) προσφέρεται σε τιμή 2,42 στην Betshop.

Σάο Πάουλο – Παλμέιρας Προγνωστικά

Εδώ έχουμε ένα ντέρμπι του Σάο Πάουλο, αλλά με τις δύο ομάδες σε τελείως διαφορετικό κλίμα. Καταρχάς η Σάο Πάουλο θα είναι λίγο πιο κουρασμένη, παίζοντας στο κύπελλο μεσοβδόμαδα, τη στιγμή που η Παλμέιρας ετοιμαζόταν γι’ αυτό το παιχνίδι. Επιπλέον η Σάο Πάουλο έχει φέτος μόνο μία νίκη στο εθνικό πρωτάθλημα στο γήπεδό της και είναι εντός ζώνης υποβιβασμού, τη στιγμή που η Παλμέιρας είναι πρωτοπόρος με την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας και με εννιά σερί νίκες! Μάλιστα ο τρόπος που πήρε την πιο πρόσφατη της δείχνει πώς έχει και τρομερή ρέντα. Με όλα αυτά τα δεδομένα αξίζει το ρίσκο στο ποντάρισμα του διπλού της Παλμέιρας, στο 2,36 στην Betshop, έστω και αν πρόκειται για ένα ντέρμπι.

Αυτά τα «ολίγα» για σήμερα από εμένα! Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

17:00  Κόουβ Ρέιντζερς – Φόλκερκ Χ2 (Δ.Ε) (2,42 @ Betshop)

01:00 Σάο Πάουλο – Παλμέιρας 2 (2,36 @ Betshop)