galatasaray prognostika

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Πλούσιο σε αναμετρήσεις το σημερινό πρόγραμμα, με τα παιχνίδια για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ να ξεχωρίζουν. Δυο τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα που έρχονται από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και το πρωτάθλημα Αργεντινής.

Γαλατασαράι – Αϊντχόφεν Προγνωστικά

Να αποχαιρετήσει τη διοργάνωση με ψηλά το κεφάλι θέλει η Γαλατασαράι, που γνώρισε ντροπιαστική ήττα με 5-1 από την Αϊντχόφεν εκτός έδρας την περασμένη εβδομάδα. Πιάστηκε αδιάβαστη και απροετοίμαστη, κόντρα στους Ολλανδούς που αξιοποίησαν κάθε ευκαιρία, έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους, εξασφαλίζοντας το εισιτήριο της πρόκρισης από το πρώτο ματς. Αναζητά μια καλή εμφάνιση η “τσιμ μπομ”, που βρίσκεται υπό πίεση μετά την εμφάνιση του πρώτου ματς, από την άλλη η Αϊντχόφεν δεν έχει κανένα άγχος και περιμένουμε πως θα παρουσιάσει και σήμερα το ίδιο πρόσωπο. Περιμένουμε ένα παιχνίδι με γκολ και καλό ρυθμό, θα κρατήσουμε το Over 3 σε απόδοση 2,02 στη Vistabet.

Γοδόι Κρουζ – Ατλέτικο Τουκουμάν Προγνωστικά

Συνέχεια στις επιτυχίες έδωσε την προηγούμενη αγωνιστική η Γοδόι Κρουζ, που επικράτησε με 2-1 της Ντεφένσα εκτός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική. Επιβεβαίωσε ξανά πως βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, προηγήθηκε η νίκη της πρεμιέρας επί της Ροζάριο Σεντράλ (2-1), αλλά και η πρόκριση στο Κύπελλο επί της Μπόκα Ουνίδος (0-2). Από την άλλη η Ατλέτικο Τουκουμάν πανηγύρισε τη νίκη με 1-0 από την Ουρακάν, που ήταν και η πρώτη στο πρωτάθλημα. Αντέδρασε σωστά μετά τον διασυρμό της πρεμιέρας με 4-2 από τη Λανούς και θέλει να “χτίσει” ένα νέο αήττητο σερί. Δυσκολεύεται αρκετά εκτός έδρας, αγνοεί τη νίκη στις 5/7 τελευταίες εξόδους της (2-1-4). Σε καλό μομέντουμ αμφότερες που συνηθίζουν να παίζουν ανοιχτά, περιμένουμε ένα παιχνίδι με γκολ εκατέρωθεν και θα κρατήσουμε το Goal/Goal σε απόδοση 1,72. 

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

Γαλατασαράι – Αϊντχόφεν Over 3  2,02 Vistabet.

Γοδόι Κρουζ – Ατλέτικο Τουκουμάν Goal/Goal 1,72 Vistabet.