Helsingborg prognostiko

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Τρίτη 27 Ιουλίου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από το πρωτάθλημα της Β’ Σουηδίας. Από την ίδια κατηγορία, χθες κάναμε το 2×2, καθώς βγήκε η Ισοπαλία (3.35) στο Γκάις – Ακρόπολις (1-1), καθώς και ο Άσσος (2.00) στο Νόρμπι – Βαστέρας (4-1).

Έστερ – Γιόνσεπινγκ Προγνωστικά

Μετά από τρεις αναμετρήσεις και με απολογισμό μια νίκη και δυο ισοπαλίες, η Έστερ υπέστη και πάλι την ήττα, καθώς δεν τα κατάφερε στην έδρα της Βάρναμο (2-0). Αποτέλεσμα που την αδικεί, καθώς δεν ήταν σε καμία περίπτωση χειρότερη, ίσα ίσα που δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες και άξιζε κάτι καλύτερο. Από δυο νίκες, ισοπαλίες και ήττες ο εντός έδρας απολογισμός της. Αήττητο σερί έξι αναμετρήσεων για τη Γιόνσεπινγκ, έχοντας απολογισμό πέντε νίκες και μια ισοπαλία, μετά και το διπλό που πανηγύρισε στην έδρα της Φάλκενμπεργκ (2-3). Μπορεί να μην ήταν καλύτερη από την αντίπαλό της και να δημιούργησε λιγότερες ευκαιρίες, ωστόσο αποδείχθηκε πιο εύστοχη για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα. Δεύτερη διαδοχική νίκη, μετά και από εκείνη επί της Γκάις (1-0 εντός). Πανηγύρισε δυο διπλά σε έξι φετινές εξόδους της (2-1-3).

Δεν δείχνει σταθερότητα στον τρόπο που αγωνίζεται η Έστερ και αυτό είναι που θέλει να εκμεταλλευτεί η Γιόνσεπινγκ, έτσι ώστε να δώσει συνέχεια στο αήττητο σερί που έχει φτιάξει. Επιλογή μας, το 2 (DNB) σε απόδοση 1.95 από την Bwin.

Χέλσινγκμποργκ – Φάλκενμπεργκ Προγνωστικά

Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για τη Χέλσινγκμποργκ, καθώς μετά τις τρεις σερί νίκες επί των Γκάις (0-1 εκτός), Ακρόπολις (1-0 εντός) και Βαστέρας (0-4 εκτός), γνώρισε την ήττα με 2-3 από τη Βάρναμο, σε εξ αναβολής παιχνίδι. Ισορροπημένο παιχνίδι σε γενικές γραμμές, με την αντίπαλό της να αποδεικνύεται καλύτερη στις λεπτομέρειες και να παίρνει το διπλό. Από τρεις νίκες και ήττες σε έξι φετινά εντός. Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα είναι εδώ και τρεις αναμετρήσεις η Φάλκενμπεργκ, έχοντας μια ισοπαλία και δυο ήττες, μετά και το εντός 2-3 από τη Γιόνσεπινγκ. Αποτέλεσμα που την αδικεί, καθώς σε γενικές γραμμές, ήταν καλύτερη και προηγήθηκε δυο φορές στο σκορ, ωστόσο δέχθηκε ισάριθμες φορές την ισοφάριση και έχασε ακόμη και το βαθμό στο φινάλε. Δεύτερη διαδοχική ήττα, μετά και από εκείνη στην έδρα της Τρέλεμποργκ (2-1). Σταθερά στην τελευταία θέση της κατάταξης, ούσα χωρίς διπλό στις πέντε πιο πρόσφατες εξόδους της (0-1-4).

Την ευκαιρία να ρεφάρει για τη μεσοβδόμαδα απρόσμενη ήττα της έχει απόψε η Χέλσινγκμποργκ, κόντρα σε μια Φάλκενμπεργκ που δεν πείθει με την παρουσία της, ειδικά στα εκτός της. Στα υπέρ των γηπεδούχων και η προϊστορία, οπότε και επιλογή μας είναι ο Άσσος σε απόδοση 2.00.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

20:00 Έστερ – Γιόνσεπινγκ: 2 (DNB) (1.95 @bwin)

20:00 Χέλσινγκμποργκ – Φάλκενμπεργκ: Άσσος (2.00 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!