Gremio prognostika

Επιστρέφουμε στο Bethome.gr! Οι ελληνικές ομάδες τα έκαναν… μαντάρα στο Κόνφερενς Λιγκ, ο Άρης είναι με το… ένα πόδι εκτός συνέχειας, ενώ η ΑΕΚ οφείλει να κάνει την ανατροπή κόντρα στη Βελέζ Μόσταρ. Μόνο ο Ολυμπιακός άντεξε στην πίεση και πήρε αυτό που ήθελε κόντρα στη Νέφτσι Μπακού, έστω κι αν δεν ήταν αυτός που έπρεπε.

Βραζιλία Προγνωστικά

Ξεκινάμε τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος απ’ τη Βραζιλία και το ματς Γκρέμιο – Αμέρικα Μινέιρο. Αμφότερες οι ομάδες είναι σε περίεργη κατάσταση, δεν πατούν καλά στα πόδια τους και χρειάζονται ένα αποτέλεσμα για να πάρουν ψυχολογία. Σίγουρα θα έχουν άγχος και νευρικότητα, δεν περιμένουμε τρομερό ματς. Επιλέγουμε Under 2.5 σε απόδοση 1.70 στην Goalbet.

Συνεχίζουμε με το ματς Παλμέιρας – Φλουμινένσε. Η Παλμέιρας πηγαίνει «τρένο», είναι δικαιολογημένα το φαβορί του αγώνα. Ωστόσο, ίσως έχει κόπωση απ’ τα διαδοχικά ματς. Αμυντικά στέκεται καλά, τη στιγμή που η Φλουμινένσε είναι επίσης πολύ «σφιχτή». Περιμένουμε χαμηλό τέμπο, επιλέγουμε NG σε απόδοση 1.75.

Χιλή Προγνωστικά

Κλείνουμε με τη Χιλή και πάμε στο ματς Νουμπλένσε – Αντοφαγκάστα. Η Νουμπλένσε είναι πολύ ισχυρή εντός έδρας, έρχεται από τέσσερις σερί πειστικές νίκες, θεωρούμε ότι είναι δικαιολογημένα το φαβορί κόντρα στην αναξιόπιστη Αντοφαγκάστα. Επιλέγουμε άσσο σε απόδοση 1.90.

Στοιχήματος Σήμερα

23.00 Γκρέμιο – Αμέρικα Μινέιρο Under 2.5 (1.70 @ goalbet)

01.00 Παλμέιρας – Φλουμινένσε NG (1.75 @ goalbet)

22.00 Νουμπλένσε – Αντοφαγκάστα 1 (1.90 @ goalbet)