young boys prognostika

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Δεν έκλεισε θετικά η χθεσινή μέρα για τη στήλη, καθώς δεν επιβεβαιώθηκαν οι δυο επιλογές από το Τσάμπιονς Λιγκ και το πρωτάθλημα Β΄ Βραζιλίας. Πάμε στα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου και σήμερα θα αναλύσουμε παιχνίδια από τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και τη Serie B Βραζιλίας.

Σλόβαν Μπρατισλάβας – Γιουνγκ Μπόις Προγνωστικά

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ εξασφάλισε η Σλόβαν, που κατάφερε να ξεπεράσει έστω και δύσκολα το εμπόδιο της Σάμροκ Ρόβερς. Πήρε τη νίκη με 2-0 στο πρώτο ματς, ενώ στη ρεβάνς του Δουβλίνου ηττήθηκε με 2-1, ένα σκορ που της χάρισε την πρόκριση. Υποδέχεται σήμερα την ποιοτικότερη Γιουνγκ Μπόις, που δίνει το πρώτο επίσημο παιχνίδι της στη σεζόν, είναι ομάδα που αγωνίζεται ανοιχτά και περιμένουμε πως θα δούμε ένα παιχνίδι με καλό ρυθμό και γκολ. Θα κρατήσουμε το Over 2,5 σε απόδοση 1,72 στη Vistabet.

Μασέιο – Βάσκο ντα Γκάμα Προγνωστικά

Σημαντική νίκη με 2-0 επί της Οπεράριο πανηγύρισε την προηγούμενη αγωνιστική η Μασέιο. Προηγήθηκε η ήττα από την Γκοϊάς, δεν έχει καταφέρει να σταθεροποιήσει την απόδοση της μετά το πέρασμα 11 αγωνιστικών, βρίσκεται στη 12η θέση και στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη. Υποδέχεται τη Βάσκο ντα Γκάμα, που κατάφερε να κόψει βαθμούς την προηγούμενη αγωνιστική από την πρωτοπόρο Ναούτικο και συμπλήρωσε τέσσερα παιχνίδια αήττητη, παρουσιάζοντας θετικό πρόσωπο μετά το πέρασμα 12 αγωνιστικών. Θέλει να μειώσει τη διαφορά από την πρώτη τετράδα, συνολικά έχει παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο και έχει τον πρώτο λόγο στο σημερινό ματς. Θα κρατήσουμε το 2(DNB) σε απόδοση 1,83.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

Σλόβαν Μπρατισλάβας – Γιουνγκ Μπόις Over 2,5 (1,72 Vistabet).

Μασέιο – Βάσκο ντα Γκάμα 2(DNB) (1,83 Vistabet).