argentinos juniors prgnostika stoiximatos

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Κυριακή σήμερα με τα δυο προγνωστικά στοίχημα να έρχονται από τα πρωταθλήματα Αργεντινής και Β’ Βραζιλίας.

Βάσκο ντα Γκάμα – Ναούτικο Προγνωστικά

Αναμέτρηση για τη 12η αγωνιστική της Serie B Βραζιλίας, η Βάσκο βρίσκεται σε καλό μομέντουμ, προηγήθηκαν οι νίκες επί των Κονφιάνσα (1-0) και Σαμπάιο Κορέα (1-0), παραμένει αήττητη στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα. Θετική η παρουσία της στη Serie B μετά το πέρασμα 11 αγωνιστικών, βρίσκεται στο -2 από την πρώτη τετράδα, που είναι και ο Νο1 στόχος της. Από την πλευρά της η Ναούτικο βρίσκεται στην κορυφή και δίνει σήμερα παιχνίδι αποδείξεων, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική άφησε βαθμούς στην έδρα της κόντρα στην Πόντε Πρέτα. Παραμένει αήττητη μετά το πέρασμα 11 αγωνιστικών, έχει απολογισμό 7-4-0, βρίσκεται μόνη στην κορυφή και στο +1 από την Κοριτίμπα. Διαθέτει την παραγωγικότερη επίθεση της κατηγορίας, έχοντας σημειώσει 19 γκολ σε 11 παιχνίδια αλλά και την καλύτερη άμυνα έχοντας δεχτεί πέντε γκολ. Περιμένουμε πως θα δούμε ένα δυνατό παιχνίδι με γκολ εκατέρωθεν, θα κρατήσουμε το Goal/Goal σε απόδοση 1,98 στη Vistabet.

Ιντεπεντιέντε – Αρχεντίνος Τζούνιορς Προγνωστικά

Πραγματοποίησε πέρυσι αξιοπρεπή πορεία στο πρωτάθλημα η Ιντεπεντιέντε, που αναζητά σήμερα θετικό ξεκίνημα, ωστόσο έχει το μυαλό της στο Κόπα Λιμπερταδόρες, όπου ηττήθηκε με 1-0 από τη Σάντος μεσοβδόμαδα και υποδέχεται την επόμενη εβδομάδα τους Βραζιλιάνους, με στόχο το αποτέλεσμα που θα της χαρίσει την πρόκριση. Σε ανάλογη κατάσταση και η Αρχεντίνος που αναδείχθηκε μεσοβδόμαδα ισόπαλη 1-1 με τη Ρίβερ Πλέιτ για το Κόπα Λιμπερταδόρες και έχει στο μυαλό της μόνο τη ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας. Αναμένεται να παραταχθούν με σημαντικές αλλαγές στο σημερινό παιχνίδι οι δυο ομάδες, περιμένουμε πως δεν θα ρισκάρουν στο σημερινό ματς, θα κρατήσουμε το Χ 1ο ημίχρονο σε απόδοση 1,93.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

Βάσκο ντα Γκάμα – Ναούτικο Goal/Goal (1,98 Vistabet).

Ιντεπεντιέντε – Αρχεντίνος Τζούνιορς Χ 1ο ημίχρονο (1,93 Vistabet).