Καλησπέρα friends! Επιστροφή στην Αθήνα και στη δράση λοιπόν! Το βράδυ της Τετάρτης, ο Holiday πήρε μαζί του, στις διακοπές, τον Paul, αφού και οι δύο έμειναν στα ρηχά. Στο discord τα πήγαμε λίγο καλύτερα, αφού κλείσαμε με 4/8. Συνεχίζουμε!

Δίνουμε σημεία και στο discord, που προκύπτουν είτε κατά τη διάρκεια της μέρας, είτε λόγω ξαφνικών απουσιών, καθώς και live.

Βρείτε μας στο Discord : https://discord.gg/mVyBpC7qsn

Δείτε όλα τα σημερινά προγνωστικά NBA εδώ

[04:00] ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ – ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ

Οι Bucks, το βράδυ της Τετάρτης, ισοφάρισαν σε 2 – 2, όπως είχαμε προβλέψει, κερδίζοντας τους Suns (103 – 109), πρωταγωνιστές τους Middleton (40 πόντους, 6 ριμπάουντ και 4 ασίστ) και Antetokounmpo (26 πόντους, 14 ριμπάουντ και 8 ασίστ). Πλήρεις απόψε και οι δύο ομάδες.

Έχω δώσει κάποια σημεία στο discord ήδη αυτές τις μέρες, καθώς και σήμερα το πρωί. Ένα ακόμα θα δώσω εδώ, ενώ ό,τι άλλο προκύψει, θα το ανεβάσω κλασσικά στο discord.

Ο Middleton, στη σειρά αυτή, μπορεί να είναι ασταθής στο σκοράρισμα, αλλά παραμένει σταθερός σε όλα τα υπόλοιπα. Μετράει 6.5 ριμπάουντ και 4.5 ασίστ ανά αγώνα. Σ’αυτά τα 4 ματς, έχει κάνει σε όλα 6+ ριμπάουντ και 4+ ασίστ, ενώ στα φετινά playoffs μετράει 8 ριμπάουντ και 5 ασίστ ανά αγώνα. Θα εμπιστευτώ λοιπόν το λαγό και θα πάω με Middleton over 5.5 ριμπάουντ & over 3.5 ασίστ, σε απόδοση 1.83, μέσω του “Build a bet” στη Bwin

Όλες οι απουσίες, αποδόσεις και όρια είναι την ώρα που γράφω το κείμενο. Αν αλλάξουν υπέρ μας, είμαι της άποψης να μην τα παίξετε (σε χειρότερα όρια ή αποδόσεις).

Για σημεία που προκύπτουν κατά τη διάρκεια της μέρας, απουσίες και απορίες, καθώς και live bets, θα μας βρείτε στο discord.

Βρείτε μας στο Discord : https://discord.gg/mVyBpC7qsn

Δείτε όλα τα σημερινά προγνωστικά NBA εδώ