legia prognostika

Επιστρέφουμε στο Bethome.gr! Χθες είχαμε μια επιβεβαιωμένη επιλογή και μια ακόμη που πέσαμε τελείως “έξω”. Βγήκε το διπλό της Λουντογκόρετς επί της Σαχτιόρ (0-1) στο 1.86, ωστόσο η Φόλα Ες δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις και διασύρθηκε απ’ τη Λίνκολν (5-0). Πάμε να προσεγγίσουμε τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος, εσείς μπορείτε να κάνετε τις καλύτερες επιλογές στην Goalbet.

Λέγκια – Μπόντο Γκλιμτ Προγνωστικά

Ξεκινάμε απ’ τα προκριματικά του  Τσάμπιονς Λιγκ και το ματς Λέγκια – Μπόντο Γκλιμτ. Στο πρώτο ματς της Νορβηγίας, οι Πολωνοί επικράτησαν 3-2 χάρη σε δύο γκολ του Εμρέλι, είχαν την ουσία, εκμεταλλεύτηκαν τις τρανταχτές αμυντικές αδυναμίες της Μπόντο Γκλιμτ. Οι Νορβηγοί είναι ομάδα που μπορεί να δημιουργήσει επιθετικές καταστάσεις, οφείλουν να κάνουν υπέρβαση σήμερα αν θέλουν να προκριθούν, πρέπει να σκοράρουν.

Η Λέγκια είναι φαβορί για την πρόκριση, παίζει εντός έδρας, θα έχει κόσμο στο γήπεδο, θεωρούμε ότι θα ανταπεξέλθει. Η Μπόντο Γκλιμτ οφείλει να ρισκάρει, έχει ρυθμό και επιθετικό στυλ, θεωρούμε ότι το ματς θα “ανοίξει”. Επιλέγουμε Over 3 (ασιατικό) σε απόδοση 1.85 στην Goalbet.

Νέφτσι – Ντιναμό Τιφλίδας Προγνωστικά

Συνεχίζουμε με το ματς Νέφτσι – Ντιναμό Τιφλίδας. Η Νέφτσι είναι φαβορί μετά τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι, ωστόσο η εικόνα της δεν ήταν καλή, χρειάστηκε αρκετή δόση τύχης. Η Ντιναμό Τιφλίδας αδικήθηκε απ’ την ήττα, μπορεί να βρει δίχτυα, είναι ομάδα με ρυθμό και επιλογές, όμως είναι υποχρεωμένη να ρισκάρει και να αφήσει κενούς χώρους. Επιλέγουμε Goal/Goal σε απόδοση 1.87.

Προγνωστικά Στοιχήματος Σήμερα

21.00 Λέγκια – Μπόντο Γκλιμτ Over 3 (1.85 @ goalbet)

20.00 Νέφτσι – Ντιναμό Τιφλίδας Goal/Goal (1.87 @ goalbet)