Καλησπέρα friends! Το βράδυ της Πέμπτης κλείσαμε νικηφόρα, αφού το σημείο, που δώσαμε στο σάιτ, πέρασε άνετα, ενώ στο discord κλείσαμε με 4/6, πιάνοντας και 16.50 απόδοση, ενώ τα σημεία που χάσαμε, χάθηκαν για 2 ασίστ αθροιστικά. Προχωράμε!

Δίνουμε σημεία και στο discord, που προκύπτουν είτε κατά τη διάρκεια της μέρας, είτε λόγω ξαφνικών απουσιών, καθώς και live.

Βρείτε μας στο Discord : https://discord.gg/mVyBpC7qsn

Δείτε όλα τα σημερινά προγνωστικά NBA εδώ

[03:00] ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ – ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ

Οι Suns, το βράδυ της Πέμπτης, έκαναν το 2 – 0, κερδίζοντας τους Bucks (108 – 118), με πρωταγωνιστή τον Booker (31 πόντους, 5 ριμπάουντ και 6 ασίστ), ενώ για τους Bucks, διασώθηκε μόνο ο Γιάννης (42 πόντους, 12 ριμπάουντ και 4 ασίστ). Οι Bucks κατεβαίνουν πλήρεις και απόψε, ενώ για τους Suns, αμφίβολος είναι ο Craig, που δείχνει πως θα παίξει.

Η σειρά μεταφέρεται στο Milwaukee και οι Bucks, αν θέλουν να ανατρέψουν τα πράγματα, πρέπει να πάρουν περισσότερα από τους Holiday και Middleton. Για αρχή θα πρέπει να υπερασπιστούν την έδρα τους.

Δύο σημεία θα δώσω εδώ στο σάιτ, ό,τι άλλο προκύψει, στο discord.

Οι Suns, στη σειρά αυτή, μετράνε 22 ασίστ ανά αγώνα (18 και 26). Το νούμερο αυτό θα ήταν πιο κάτω, αλλά στο δεύτερο παιχνίδι, οι Suns μέτρησαν 20/40 τρίποντα. Στα φετινά playoffs, στα 8 παιχνίδια, που οι Suns έπαιξαν εκτός έδρας, μέτρησαν 22 ασίστ ανά αγώνα, ενώ από την άλλη, οι Bucks, στα 8 παιχνίδια, που έπαιξαν στην έδρα τους,δέχτηκαν 18 ασίστ ανά αγώνα. Βλέπω πως οι Suns έχουν καλή κυκλοφορία της μπάλας, αλλά θα εμπιστευτώ τα στατιστικά μου, οπότε θα πάω με Suns under 23.5 ασίστ, σε απόδοση 1.85, στην Pamestoixima.gr

Οι Bucks, στη σειρά αυτή, μετράνε 46.5 ριμπάουντ ανά αγώνα (47 και 46). Το νούμερο αυτό θα ήταν μεγαλύτερο, αν δεν ήταν τόσο εύστοχοι οι Suns. Στα φετινά playoffs, η άμυνα των Bucks δείχνει να βελτιώνεται στα παιχνίδια εντός έδρας, αφού στα 11 παιχνίδια, που οι Bucks παίζουν εκτός έδρας, οι αντίπαλοί τους σουτάρουν με 47.5% FG, ενώ στα 8 εντός έδρας παιχνίδια, οι αντίπαλοί τους σουτάρουν με 42% FG. Αυτό φαίνεται και στα ριμπάουντ των Bucks, αφού στα εκτός έδρας μετράνε 48 ριμπάουντ ανά αγώνα, ενώ στα εντός έδρας μετράνε 52 ριμπάουντ ανά αγώνα. Θα πάω με Bucks over 46.5 ριμπάουντ, σε απόδοση 1.75, στην Pamestoixima.gr

Όλες οι απουσίες, αποδόσεις και όρια είναι την ώρα που γράφω το κείμενο. Αν αλλάξουν υπέρ μας, είμαι της άποψης να μην τα παίξετε (σε χειρότερα όρια ή αποδόσεις).

Για σημεία που προκύπτουν κατά τη διάρκεια της μέρας, απουσίες και απορίες, καθώς και live bets, θα μας βρείτε στο discord.

Βρείτε μας στο Discord : https://discord.gg/mVyBpC7qsn

Δείτε όλα τα σημερινά προγνωστικά NBA εδώ