cereso osaka prognostika stoiximatos

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Περιορισμένο σε αναμετρήσεις το σημερινό κουπόνι, έστω και έτσι όμως υπάρχουν παιχνίδια με τα οποία μπορούμε να ασχοληθούμε, με τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα να έρχονται από το πρωτάθλημα Ισλανδίας και το Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας.

Κίτσε – Τσερέζο Οσάκα Προγνωστικά

Τελευταία αγωνιστική στον 10 όμιλο, με την Τσερέζο να βρίσκεται στην κορυφή και στο +3 από τη σημερινή της αντίπαλο και με θετικό αποτέλεσμα στο σημερινό ντέρμπι κλειδώνει την πρόκριση. Από την άλλη η Κίτσε θέλει μόνο νίκη και με πολλά γκολ για να ελπίζει στην πρώτη θέση, κάτι που δύσκολα μπορεί να πετύχει βάσει της εικόνας της Τσερέζο. Η Κίτσε μετά το πέρασμα πέντε αγωνιστικών έχει απολογισμό 3-1-1, προηγήθηκαν οι νίκες επί των Γκουανγκζού (1-0, 0-1) και Πορτ (2-0) αλλά και η ήττα από την Τσερέζο, από την άλλη οι Ιάπωνες έχουν απολογισμό 4-1-0 στα πέντε ματς του ομίλου. Περιμένουμε πως θα δούμε ένα ανοιχτό παιχνίδι με γκολ, θα κρατήσουμε το Goal/Goal σε απόδοση 2,05 στη Vistabet.

Φίλκιρ – Κοπαβογιούρ Προγνωστικά

11η αγωνιστική στο πρωτάθλημα Ισλανδίας, η Φίλκιρ βρίσκεται σε καλή κατάσταση, κάτι που επιβεβαίωσε και την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην πρωτοπόρο Βαλούρ, από την οποία απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1). Συμπλήρωσε τρία παιχνίδια αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ παρουσιάζει δυνατό πρόσωπο στην έδρα της, όπου συμπλήρωσε πέντε ματς αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις (3-2-0). Από την πλευρά της η Κοπαβογιούρ ηττήθηκε με 3-2 από την Μπρέινταμπλικ στο τελευταίο ματς, γνωρίζοντας την τρίτη διαδοχική ήττα στο πρωτάθλημα. Βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη και αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα εκτός έδρας, αγνοεί τη νίκη στις 16 τελευταίες εξόδους της για όλες τις διοργανώσεις. Οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο, θα κρατήσουμε τον άσο σε απόδοση 2,05.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

Κίτσε – Τσερέζο Οσάκα Goal/Goal (2,05 Vistabet).

Φίλκιρ – Κοπαβογιούρ Άσος (2,05 Vistabet).