Καλησπέρα friends! Προχθές τα πήγαμε εξαιρετικά, αφού το σημείο του σάιτ πέρασε και στο discord κλείσαμε με 7/8, βγάζοντας έτσι τις διακοπές μας! Προχωράμε!

Δίνουμε σημεία και στο discord, που προκύπτουν είτε κατά τη διάρκεια της μέρας, είτε λόγω ξαφνικών απουσιών, καθώς και live.

Βρείτε μας στο Discord : https://discord.gg/mVyBpC7qsn

Δείτε όλα τα σημερινά προγνωστικά NBA εδώ

[04:00] ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ – ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ

Οι Suns, προχθές, έκαναν το 1 – 0, κερδίζοντας τους Bucks (105 – 118), με πρωταγωνιστή τον Paul (32 πόντους και 9 ασίστ), ενώ καλό ματς έκαναν και οι Booker (27 πόντους και 6 ασίστ) και Ayton (22 πόντους και 19 ριμπάουντ). Για τους Bucks, ξεχώρισε ο Middleton (29 πόντους, 7 ριμπάουντ και 4 ασίστ), ενώ θετικός ήταν και ο Γιάννης (20 πόντους, 17 ριμπάουντ και 4 ασίστ). Πλήρεις και οι δύο ομάδες γι’απόψε.

Έχω δώσει ήδη κάποια σημεία στο Discord, χθες και σήμερα, νωρίς το πρωί. Θα δώσω άλλο ένα εδώ και ό,τι άλλο προκύψει, αργότερα, στο Discord.

Ο Γιάννης, προχθές, τελικά έπαιξε και σκόραρε 20 πόντους, με μόλις 11 σουτ. Στα φετινά playoffs μετράει περίπου 28 πόντους και 5 ασίστ ανά αγώνα, σε 37 λεπτά. Στα δύο ματς, που έπαιξαν οι δύο ομάδες, στην κανονική διάρκεια, ο Γιάννης μέτρησε 40 πόντους και 3.5 ασίστ ανά αγώνα (47 πόντους και 5 ασίστ στον έναν αγώνα και 33 πόντους και 2 ασίστ στον άλλο). Θεωρώ ότι απόψε θα είναι ακόμα πιο έτοιμος και γι’αυτό το λόγο θα τον εμπιστευτώ. Σίγουρα παίζονται και οι πόντοι του, όπου στο discord έδειξα πως υπάρχουν και στο όριο των 25.5 σε μία στοιχηματική, αλλά εγώ θα πάω με Antetokounmpo over 30.5 πόντους/ασίστ σε απόδοση 1.83 στη Bwin

Όλες οι απουσίες, αποδόσεις και όρια είναι την ώρα που γράφω το κείμενο. Αν αλλάξουν υπέρ μας, είμαι της άποψης να μην τα παίξετε (σε χειρότερα όρια ή αποδόσεις).

Για σημεία που προκύπτουν κατά τη διάρκεια της μέρας, απουσίες και απορίες, καθώς και live bets, θα μας βρείτε στο discord.

Βρείτε μας στο Discord : https://discord.gg/mVyBpC7qsn

Δείτε όλα τα σημερινά προγνωστικά NBA εδώ