Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome, καλό Σαββατοκύριακο και καλό μήνα! Στην τελευταία μου πρόταση έπεσα μέσα και στα δύο προγνωστικά μου από την δεύτερη κατηγορίας της Βραζιλίας. Πάμε να δούμε τις σημερινές μου επιλογές από το στοίχημα.

Σήμερα ολοκληρώνεται η προημιτελική φάση του EURO 2020. Ιταλία και Ισπανία θα κοντραριστούν στον έναν μεγάλο ημιτελικό, ο άλλος πιθανόν να έχει ένα «καυτό» φαβορί, εκτός αν κάνει την έκπληξη απόψε η Ουκρανία. Θα διαβάσετε πολλά και από πολλούς γι’ αυτά τα παιχνίδια, αρκετά και για τους δύο προημιτελικούς του Κόπα Αμέρικα, όχι όμως για τα πρωταθλήματα της Βραζιλίας, με τα οποία σκοπεύω να ασχοληθώ εγώ, προσπαθώντας να διευρύνω τους στοιχηματικούς σας ορίζοντες.

Αθλέτικο Παραναένσε – Φορταλέζα Προγνωστικά

Εδώ έχουμε δύο ομάδες που είναι οι ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος ως τώρα και βρίσκονται ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα, εντός πρώτης εξάδας. Η διαφορά είναι πως τα αποτελέσματα της Αθλέτικο Παραναένσε είναι λίγο καλύτερα, αφού είναι στην δεύτερη θέση, με παιχνίδι λιγότερο, το οποίο αν κέρδιζε, θα μπορούσε να είναι πρωτοπόρος. Και παίζει εντός, εκεί που είναι αήττητη στο εθνικό πρωτάθλημα, αλλά και στους εννιά τελευταίους αγώνες για όλους τους θεσμούς. Από την άλλη μεριά η Φορταλέζα δεν έχει νίκη στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια της εκτός, αν και έχασε μόνο στο γήπεδο της πρωταθλήτριας Φλαμένγκο. Αλλά στο γήπεδο που παίζει απόψε δεν έχει κερδίσει ποτέ, με τέσσερις ήττες σε έξι επισκέψεις και γενικώς τα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, ανεξαρτήτως έδρας, τα έχει κερδίσει η Αθλέτικο Παραναένσε. Επομένως αξίζει κάποιος να ποντάρει σε έδρα και παράδοση, ο άσος της Αθλέτικο Παραναένσε σε απόδοση 2,10 στην Betshop.

Σαμπάιο Κορέα – Λοντρίνα Προγνωστικά

Σε αυτό το παιχνίδι μόνο η παράδοση ευνοεί την Λοντρίνα και δικαιολογεί την τόσο υψηλή απόδοση της πιθανής νίκης της Σαμπάιο Κορέα! Συγκεκριμένα δεν έχει χάσει ποτέ, αν και το δείγμα είναι μικρό, μόλις πέντε αγώνων, από την συγκεκριμένη αντίπαλο, κερδίζοντας στις δύο επισκέψεις της σε αυτό το γήπεδο. Όμως η κατάσταση που βρίσκονται οι δύο ομάδες αυτή την εποχή είναι η μέρα με τη νύχτα, με την Λοντρίνα να είναι η νύχτα! Εχασε τον τελευταίο της αγώνα με 1-3 εντός έδρας από την Αβαϊ, ούσα πολύ κακή αγωνιστικά. Και έχει μόνο μία νίκη στο εθνικό πρωτάθλημα, τη στιγμή που η Σαμπάιο Κορέα διαθέτει την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας, έχοντας δεχθεί μόλις δύο γκολ, είναι αήττητη στα έξι τελευταία παιχνίδια της εντός, με 3/3 νίκες στα πιο πρόσφατα στο εθνικό πρωτάθλημα. Αξίζει το ρίσκο στο ποντάρισμα του άσου της Σαμπάιο Κορέα στο 2,26 στην Betshop.

Αυτά τα «ολίγα» για σήμερα από εμένα! Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

23:00 Αθλέτικο Παραναένσε – Φορταλέζα 1 (2,10 @ Betshop)

01:30 Σαμπάιο Κορέα – Λοντρίνα  1 (2,26 @ Betshop)