Επιστρέφουμε στο Bethome.gr! Δικαιωθήκαμε στην τελευταία παρουσία μας σ’ αυτήν εδώ τη “γωνιά”, καθώς η Αγγλία πήρε νίκη και πρόκριση κόντρα στη Γερμανία. Ήταν σοβαρή, κυνική και αποτελεσματική, πήρε αυτό που ήθελε κόντρα σε μια ομάδα που είχε φάσεις, αλλά δεν μπορούσε να βάλει την μπάλα μέσα. Πέρασε το 1 DNB σε απόδοση 1.75, αλλά δε μας βγήκε η επιλογή της Σουηδίας, παρότι ήταν ανώτερη απ’ την Ουκρανία.

Νορβηγία Προγνωστικά

Ξεκινάμε τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος με το ματς Μιοντάλεν – Οντ απ’ την πρώτη κατηγορία της Νορβηγίας. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν μπει καθόλου καλά στο νέο πρωτάθλημα, κέρδισαν μόλις μια φορά, στην πρεμιέρα του, έκτοτε έχουν πάρει μόλις τέσσερις πόντους σε έξι αγωνιστικές. Έρχονται από δύο σερί ισοπαλίες με Στρομσγκόντσετ (1-1 εντός) και Κρίστιανσουντ (1-1 εκτός).

Στον αντίποδα, τα πηγαίνει καλύτερα, έρχεται από δύο σερί νίκες κόντρα σε Μπραν (1-3 εκτός) και Τρόμσο (3-0 εντός), έχει μόλις μια ήττα στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (3-1-1). Θεωρούμε ότι οι φιλοξενούμενοι είναι σε καλύτερο μομέντουμ, σκόραραν έξι γκολ στις τελευταίες δύο αγωνιστικές, λογικά θα περάσουν. Επιλέγουμε 2 DNB σε απόδοση 2.05 στην Goalbet.

Βραζιλία Προγνωστικά

Συνεχίζουμε με την Α’ Βραζιλίας και την αναμέτρηση Ατλέτικο Μινέιρο – Ατλέτικο Γκοϊανιένσε. Οι γηπεδούχοι έρχονται από δύο σερί εκτός έδρας ήττες κόντρα σε Σεαρά (2-1) και Σάντος (2-0), νωρίτερα έμειναν στο εντός έδρας 1-1 με τη Σαπεκοένσε και επικράτησαν των Σάο Πάολο (1-0) και Ιντερνασιονάλ (0-1). Είναι ομάδα με στόχους και ποιότητα, θέλει να κοιτάξει ψηλά, οφείλει να βγάλει αντίδραση μετά τις δύο σερί ήττες.

Απ’ την άλλη μεριά, η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε έχασε 0-1 απ’ την Μπραγκαντίνο, νωρίτερα επικράτησε 1-0 της Φλουμινένσε, αμυντικά στέκεται καλά, επιθετικά έχει δυνατότητες, όμως μπορεί να δώσει παραπάνω. Θεωρούμε ότι το ματς θα έχει ρυθμό και ευκαιρίες, επιλέγουμε G/G σε απόδοση 2.25.

Προγνωστικά Στοιχήματος Σήμερα

19.00 Μιοντάλεν – Οντ 2 DNB (2.05 @ goalbet)

01.00 Ατλέτικο Μινέιρο – Ατλέτικο Γκοϊανιένσε G/G (2.25 @ goalbet)