Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Bethome. Χθες έγινε το απόλυτο, το 2/2 στα παιχνίδια που πρότεινα, πάμε να δούμε τις σημερινές μου επιλογές από το στοίχημα.

Απόψε θα ασχοληθώ με αγώνες από την πρώτη και δεύτερη εθνική κατηγορία της Βραζιλίας και θα είναι λακωνικός λόγω κάποιων προσωπικών προβλημάτων και πίεσης χρόνου!

Φλουμινένσε – Αθλέτικο Παραναένσε Προγνωστικά

Η Αθλέτικο Παραναένσε έχει ξεκινήσει καλύτερα το πρωτάθλημα από την αντίπαλο της, δείχνει πιο φορμαρισμένη και αυτό φαίνεται και από τη βαθμολογική θέση των δύο ομάδων. Οι γηπεδούχοι έχουν μία νίκη και δύο ήττες στα έξι τελευταία τους παιχνίδια, οι φιλοξενούμενοι έχουν πέντε νίκες στα εφτά τελευταία παιχνίδια τους. Και το σετ αποδόσεων είναι τέτοιο που μπορεί κάποιος να ποντάρει και με την κάλυψη της ισοπαλίας. Το 2 DNB της Αθλέτικο Παραναένσε σε απόδοση 2,38 στην Betshop.

Πόντε Πρέτα – CSA Προγνωστικά

Η Πόντε Πρέτα ακόμη ψάχνει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, κάποια στιγμή θα κερδίσει και αυτή, ελπίζω να είναι σήμερα, τουλάχιστον η αντίπαλος προσφέρεται! Και αυτό καθώς η CSA δεν έχει νίκη στους 10 τελευταίους εκτός έδρας αγώνες της, με πέντε ήττες. Αξίζει το ρίσκο στο ποντάρισμα του άσου της Πόντε Πρέτα στο 2,36 στην Betshop.

Αυτά τα «ολίγα» για σήμερα από εμένα! Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

22:00 Φλουμινένσε – Αθλέτικο Παραναένσε 2 (2,38 @ Betshop)

22:30 Πόντε Πρέτα –  1 (2,36 @ Betshop)