Inter Turku prognostiko

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Τετάρτη 30 Ιουνίου σήμερα και πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από την Α’ Φινλανδίας.

Ίντερ Τούρκου – Λάχτι Προγνωστικά

Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για την Ίντερ Τούρκου, καθώς μετά τη νίκη επί της Σεϊναγιόεν (2-0 εντός), δεν τα κατάφερε στην έδρα της Ίλβες, όπου και ηττήθηκε με 2-1. Μπορεί να μην ήταν καλύτερη και να προηγήθηκε κόντρα στη ροή του αγώνα, ωστόσο στην πορεία είδε την αντίπαλό της να κάνει την ολική ανατροπή. Ποντάρει πάρα πολλά στην έδρα της, εκεί όπου πανηγύρισε τη νίκη και στα πέντε αντίστοιχα φετινά παιχνίδια της. Αήττητη παραμένει εδώ και πέντε αναμετρήσεις η Λάχτι, σε ένα σερί όπου και μετράει τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες, μετά και το εντός 0-0 με τη Χέλσινγκφορς. Με το βαθμό που πήρε, έφτασε τους 14 συνολικά και είναι στην πέμπτη θέση της κατάταξης. Από μια νίκη, ισοπαλία και ήττα σε τρεις φετινές εξόδους.

Να εκμεταλλευτεί την πολύ καλή εντός έδρας παρουσία της, εκεί όπου έχει κάνει το 5×5, θέλει απόψε η Ίντερ Τούρκου, για να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι της πρωτοπόρου Ελσίνκι. Είναι το φαβορί και εμείς τη στηρίζουμε, με την επιλογή μας να είναι ο Άσσος σε απόδοση 1.72 από την Bwin.

Χέλσινγκφορς – Ελσίνκι Προγνωστικά

Από ένα αήττητο σερί τριών αναμετρήσεων προέρχεται στο φετινό πρωτάθλημα η Χέλσινγκφορς, στο οποίο και μετράει δυο νίκες και μια ισοπαλία, μετά και το εκτός έδρας 0-0 με τη Λάχτι. Ισορροπημένο παιχνίδι ανάμεσα στις δυο πλευρές, οι οποίες είχαν ευκαιρίες, τις οποίες δεν εκμεταλλεύτηκαν σωστά. Τρίτο σερί ματς που διατηρεί ανέπαφη την εστία της, εμτράει 15 βαθμούς και είναι στο -4 από την τριάδα. Αήττητη συνεχίζει την πορεία της στο φετινό πρωτάθλημα η Ελσίνκι, όπου σε δέκα παιχνίδια μετράει εννέα νίκες και μια ισοπαλία. Έρχεται από το εντός έδρας 2-0 επί της Κότκα, όπου ήταν ανώτερη και δεν δέχθηκε απειλή. Όγδοη διαδοχική νίκη, έφτασε τους 28 βαθμούς και είναι σταθερά στην κορυφή, ενώ πήρε το διπλό στις τέσσερις πιο πρόσφατες εξόδους της.

Τοπικό ντέρμπι με ξεκάθαρο φαβορί και αυτό είναι η Ελσίνκι, η οποία είναι σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και θέλει να διατηρηθεί σε απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες της. Περιμένουμε νίκη της, όμως κάτι τέτοιο είναι αρκετά χαμηλά. Πάμε με το συχνό στα μεταξύ τους Over 2.5 σε απόδοση 1.83.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

18:30 Ίντερ Τούρκου – Λάχτι: Άσσος (1.72 @bwin)

18:30 Χέλσινγκφορς – Ελσίνκι Over 2.5 (1.83 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!