Ulsan prognostiko

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Τρίτη 29 Ιουνίου σήμερα και πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από το Τσάμπιονς Λιγκ της Ασίας και τη Β’ Βραζιλίας.

Ουλσάν – Πάτουμ Γιουνάιτεντ Προγνωστικά

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ, η Ουλσάν, επικρατώντας στην πρεμιέρα των ομίλων της Βιεττέλ, με 1-0. Αποτέλεσμα που ήταν και το πιο δίκαιο, καθώς ήταν με διαφορά καλύτερη, αν και τα βρήκε αρκετά σκούρα, μέχρι να καταφέρει εν τέλει να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα. Όπως η σημερινή της αντίπαλος, έτσι και η Πάτουμ Γιουνάιτεντ μπήκε με νίκη στον όμιλο, που με τη σειρά της συνέτριψε με 4-1 την Κάγια, από τις Φιλιππίνες. Δίκαιη η επικράτησή της αυτή με τους Ντάνγκντα και Ντιόγκο να κάνουν ότι θέλουν στον αγωνιστικό χώρο και να χαρίζουν μια ευρεία νίκη στην ομάδα του. Σαφώς πιο έμπειρη και πιο ποιοτική ομάδα η Ουλσάν, είναι λογικό φαβορί στη σημερινή αναμέτρηση κόντρα στην Πάτουμ. Επιλογή μας το συνδυαστικό Άσσος και Over 2.5 σε απόδοση 2.25 από την Bwin.

Κονφιάνσα – Κοριτίμπα Προγνωστικά

Αήττητη εδώ και δυο παιχνίδια η Κονφιάνσα, έχοντας από μια νίκη και ισοπαλία. Στο πιο πρόσφατο από, έμεινε στο 0-0 με την Οπεράριο, εκτός, στο οποίο και δεν ικανοποίησε με την παρουσία της, οπότε και θα πρέπει να αισθάνεται ικανοποίηση για το βαθμό που πήρε. Έφτασε τους οκτώ συνολικά σε επτά αγωνιστικές, ενώ είναι η μία από τις τρεις ομάδες που έχουν δεχθεί διψήφιο αριθμό τερμάτων. Σε ανοδική πορεία η Κοριτίμπα, έρχεται από τρεις διαδοχικές νίκες κόντρα σε Βίλα Νόβα (0-1 εκτός), Βιτόρια (1-0 εντός) και Γκουαρανί (0-2). Κόντρα στην τελευταία, μπορεί να είχε λιγότερες τελικές ευκαιρίες, ωστόσο αποδείχθηκε πιο εύστοχη στην τελική προσπάθεια. Γεγονός που τη φέρνει στη δεύτερη θέση της κατάταξης, στο -1 από την πρωτοπόρο Ναουτίκο και μα παιχνίδι λιγότερο. Πιο πειστική και πιο ποιοτική ομάδα οι φιλοξενούμενοι, θεωρώ ότι έχουν το πρώτο λόγο απόψε, οπότε και επιλέγω το Διπλό σε απόδοση 2.40.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

13:00 Ουλσάν – Πάτουμ Γιουνάιτεντ: Άσσος και Over 2.5 (2.25 @bwin)

01:00 Κονφιάνσα – Κοριτίμπα: Διπλό (2.40 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!