Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Bethome. Δεν γίνεται κάθε φορά να βγαίνουν οι κόντρες στα φαβορί, αλλιώς δεν θα προσφέρονταν και σε καλές τιμές! Είχα λοιπόν μία κακή Τετάρτη, πάμε να δούμε τις σημερινές μου επιλογές από το στοίχημα.

Και σήμερα δεν έχει EURO το πρόγραμμα, με τα παιχνίδια για τη φάση των «16» να ξεκινούν αύριο. Σήμερα λοιπόν θα ασχοληθώ με αγώνες από την δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας. Και αυτή τη φορά θα ποντάρω σε δύο γηπεδούχους, σε λίγο πιο «ασφαλείς» αποδόσεις.

Οπεράριο – Κονφιάνκα Προγνωστικά

Η Οπεράριο είναι αρκετά δυνατή φέτος στο γήπεδό της, αν εξαιρεθεί η «μαύρη σελίδα» της πρεμιέρας του εθνικού πρωταθλήματος, όπου έχασε με 2-5 εντός έδρας από την Γκουαρανί. Κατά τα άλλα έχει οκτώ νίκες σε 10 αγώνες για όλους τους θεσμούς! Και υποδέχεται την Κονφιάνκα, η οποία έχει 3/3 ήττες εκτός έδρας στο εθνικό πρωτάθλημα, ενώ δείχνει να δέχεται πολύ εύκολα γκολ. Επομένως αξίζει κάποιος να ποντάρει στον άσο της Οπεράριο στο 1,91 στην Betshop.

Μπραζίλ Ντε Πελότας – Πόντε Πρέτα Προγνωστικά

Σε αυτό το παιχνίδι περισσότερο κοντράρουμε μία ομάδα, παρά ποντάρουμε σε μία άλλη. Συγκεκριμένα η Πόντε Πρέτα έχει αρχίσει πολύ άσχημα τη σεζόν, κάποια στιγμή θα συνέλθει, ας ελπίσουμε να μην είναι στο «κεφάλι» μας. Δεν έχει νίκη εδώ και 10 αγώνες, με έξι ήττες σε αυτό το διάστημα. Και μακριά από την έδρα της έχει τέσσερις σερί ήττες, έξι στα εφτά πιο πρόσφατα της! Η Μπραζίλ Ντε Πελότας είναι φιλότιμη, ειδικά στο γήπεδό της, δεν θα έπρεπε να προσφέρεται τόσο πολύ ως αουτσάιντερ. Μπορούμε εδώ να πάρουμε και την κάλυψη της ισοπαλίας, ποντάροντας στον άσο με DNB της Μπραζίλ Ντε Πελότας, στο 1,88 στην Betshop.

Αυτά τα «ολίγα» για σήμερα από εμένα! Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

01:00 Οπεράριο – Κονφιάνκα 1 (1,91 @ Betshop)

01:00 Μπραζίλ Ντε Πελότας – Πόντε Πρέτα 1 DNB (1,88 @ Betshop)