Καλησπέρα friends! Χθες κλείσαμε με 0/2 εδώ στο σάιτ, αλλά θα υπάρχουν και αυτές οι μέρες. Στο discord τα πήγαμε καλύτερα, κλείνοντας με 6/8. Συνεχίζουμε!

Δίνουμε σημεία και στο discord, που προκύπτουν είτε κατά τη διάρκεια της μέρας, είτε λόγω ξαφνικών απουσιών, καθώς και live.

Βρείτε μας στο Discord : https://discord.gg/mVyBpC7qsn

Δείτε όλα τα σημερινά προγνωστικά NBA εδώ

[04:00] ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΚΛΙΠΕΡΣ – ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ

Οι Suns, προχθές, έκαναν το 2 – 0, κερδίζοντας τους Clippers (103 – 104), με buzzer beater του Ayton. Κορυφαίος για τους Suns ήταν ο Payne, μετρώντας 29 πόντους και 9 ασίστ. Για τους Clippers παραμένει εκτός ο Leonard, ενώ για τους Suns επιστρέφει, όπως φαίνεται, ο Paul.

Τρία σημεία έχω ξεχωρίσει, πάμε να τα δούμε ένα – ένα.

Οι Clippers αποφάσισαν να παίξουν με τον Beverly βασικό, κυρίως για την άμυνα. Είναι ένας παίκτης περιορισμένων δυνατοτήτων επιθετικά και αυτό φαίνεται και στους αριθμούς του. Στα τρία παιχνίδια, που έχει παίξει βασικός στα playoffs, μετράει 6 πόντους ανά αγώνα, ενώ στα δύο παιχνίδια που βρέθηκαν αντιμέτωπες οι δύο ομάδες, στην κανονική διάρκεια, μέτρησε 4.5 πόντους, ως βασικός. Θα πάω λοιπόν με Beverly under 7.5 πόντους σε απόδοση 1.75 στη Bwin

Τα όρια των κοψιμάτων παραμένουν ψηλά, ενώ έχουν πληρώσει δύο φορές. Ίσως λόγω Zubac, να παραμένει εκεί το όριο, ο οποίος παίζει βασικός πλέον. Δεν επηρεάζει στα νούμερα πάντως η παρουσία του Zubac, ο οποίος σπάνια ξεπερνάει τη μία τάπα. Για τους λόγους που αναφέραμε και στα δύο προηγούμενα ματς, θα πάω με Under 8.5 τάπες σε απόδοση 2.00 στην Pamestoixima.gr

Επιστρέφει ο Paul απόψε, όπως όλα δείχνουν και θα βρει έναν πολύ φορμαρισμένο Ayton. Ο Payne, χωρίς να είναι το ίδιο καλός πασέρ με τον Paul, μέτρησε 9 ασίστ ανά αγώνα, παίζοντας ως βασικός. Θεωρώ ότι τις έχει αυτές τις ασίστ και ο Paul, οπότε θα πάω με Paul over 8.5 ασίστ σε απόδοση 1.87 στη Bwin

Όλες οι απουσίες, αποδόσεις και όρια είναι την ώρα που γράφω το κείμενο. Αν αλλάξουν υπέρ μας, είμαι της άποψης να μην τα παίξετε (σε χειρότερα όρια ή αποδόσεις).

Για σημεία που προκύπτουν κατά τη διάρκεια της μέρας, απουσίες και απορίες, καθώς και live bets, θα μας βρείτε στο discord.

Βρείτε μας στο Discord : https://discord.gg/mVyBpC7qsn

Δείτε όλα τα σημερινά προγνωστικά NBA εδώ