Κρίστιανσουντ Νορβηγία

Ρεπό. Άγνωστη λέξη για τους φίλους του στοιχήματος. Ακόμα και στις πιο «νεκρές» μέρες, κάτι μπορείς να βρεις για να ασχοληθείς. Μπορεί τα Προγνωστικά Euro 2020 για δύο μέρες να μην το έχουμε στις οθόνες μας και οι ομάδες να γεμίζουν μπαταρίες, αλλά πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι…

Μιας και είπαμε για Euro, στα χθεσινά ματς είδαμε μπαλάρα με πολλά γκολ και σασπένς, μέχρι τέλους. Τόσο στο Σουηδία – Πολωνία, όσο και στον όμιλο του θανάτου, με Γερμανία, Γαλλία, Πορτογαλία και Ουγγαρία.

Η στήλη χθες είχε δύο στα τέσσερα. Ο Λεβαντόφσκι βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, αλλά δεν μπόρεσε η Πολωνία να κάνει ιστορική ανατροπή. Ισοφάρισε σε 2-2 και στο τέλος είχε τη στιγμή της για τρίτο γκολ. Δεν ήρθε και το έφαγε στη κόντρα. Στο Σλοβακία – Ισπανία, οι «γηπεδούχοι» έπαιζαν την πρόκριση και διασύρθηκαν. Η επιλογή μας ήταν να μπουν 2-3 γκολ στο ματς και παρά το χαμένο πέναλτι στο ξεκίνημα του αγώνα, οι Ισπανοί έβαλαν πέντε. Να παλεύεις για την πρόκριση και να δέχεσαι το ένα γκολ μετά το άλλο.

Το τέταρτο και τελευταίο σημείο της χθεσινής μέρας, ήταν το over 3,5, στο ματς της Γερμανίας με την Ουγγαρία. Ήρθε, αλλά δεν περίμενα ποτέ ότι αυτό θα συνέβαινε, επειδή οι φιλοξενούμενοι θα έβαζαν δύο γκολ… Για τους Ούγγρους respect, οι οποίοι σε έναν όμιλο με θηρία, μέχρι το 84’ και το 2-2 της Γερμανίας, προκρινόντουσαν ως δεύτεροι!

Στο πρόλογο σας ανέφερα, ότι πάντα κάτι υπάρχει για να ασχοληθούμε. Και οι Νορβηγοί, κύριοι. Το πρωτάθλημά τους συνεχίζεται κανονικά και έτσι στις 19:00, σε ώρα Euro, το μενού θα έχει Σκανδιναβία. Έτσι για να μην βγούμε και από τις συνήθειες μας.

Προγνωστικά στοιχήματος Νορβηγίας

Ούτε πρόκειται να σας το παίξω ειδικός στο πρωτάθλημα Νορβηγίας,  ούτε ότι ξέρω τί χρώματα φορά η Κρίστιανσουντ. Από εμφανίσεις ξέρω μόνο της Ρόζενμποργκ και της Μόλντε, από τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό. Μιας και ανέφερα την Κρίστιανσουντ, θα είναι η μία από τις δύο ομάδες που θα τιμήσω.

Μπορεί να προέρχεται από βαριά ήττα (3-0 από την Χαούγκεσουντ), αλλά προερχόταν από τέσσερις σερί νίκες, χωρίς μάλιστα να δεχθεί γκολ. Υποδέχεται τη Μιοντάλεν, η οποία σε έξι αγώνες, μετρά μόνο  μία νίκη και σύμφωνα με το ξεκίνημά της, θα παλέψει για τη παραμονή. Ο «άσος» σε αποδόσεις κοντά στο 1,80 είναι τίμιος.

Δεύτερη και τελευταία επιλογή θα είναι το over Χαούγκεσουντ – Μπραν. Οι γηπεδούχοι, σαν να πήρα φόρα επιθετικά, καθώς στα τρία τελευταία τους ματς, σημείωσαν οκτώ γκολ! Οι φιλοξενούμενοι έχουν ξεκινήσει τραγικά, με μία νίκη, μία ισοπαλία και πετά ήττες και στα εννέα αυτά παιχνίδια, έχουν δεχθεί 20 γκολ. Σίγουρα θα προσπαθήσουν να αλλάξουν αυτή την εικόνα, αλλά το ματς… μυρίζει ότι θα έχει γκολ. Από πλευράς παράδοσης και αν δεν έχασα το… μέτρημα, στα 10 τελευταία αντίστοιχα παιχνίδια, έχουν εμφανιστεί οκτώ over και 10 (!) goal/goal.

Προσωπικά, το βλέπω πιθανό να ρισκάρω σε συνδυασμό over & goal/goal, αλλά εδώ στη στήλη, θα επιλέξω το over μόνο του, μιας και η Μπραν, εκτός έδρας έχει σκοράρει τρία γκολ σε πέντε ματς, με τα δύο να είναι στην εκτός έδρας ήττα από τη Ρόζενμποργκ…

Προγνωστικά στοιχήματος

19:00 ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΟΥΝΤ – ΜΙΟΝΤΑΛΕΝ | 1 @ 1,78 Bwin

19:00 ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ – ΜΠΡΑΝ | over2,5 @ 1,75 Bwin