Dundalk prognostiko

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Δεύτερα 21 Ιουνίου σήμερα και πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από την Α’ Ιρλανδίας.

Μποέμιανς – Σάμροκ Ρόβερς Προγνωστικά

Αήττητη παραμένει εδώ και τέσσερις αναμετρήσεις η Μποέμιανς, σε ένα σερί στο οποίο και μετράει τρεις νίκες και μια ισοπαλία, μετά και το εντός 5-0 επί της Ντρογκέντα Γιουνάιτεντ. Αποτέλεσμα που ήταν και το πιο δίκαιο, καθώς ήταν με διαφορά καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο και εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τα αμυντικά λάθη της αντιπάλου της. Έφτασε τους 24 βαθμούς και είναι στην πέμπτη θέση της κατάταξης. Από αήττητο σερί τριών αναμετρήσεων προέρχεται στο πρωτάθλημα και η Σάμροκ Ρόβερς, στο οποίο και μετράει δυο νίκες και μια ισοπαλία, ερχόμενη από το εκτός 1-4 επί της Γουότερφορντ. Μπορεί να βρέθηκε από νωρίς πίσω, ωστόσο ισοφάρισε άμεσα και με φουλ επιθετική διάθεση στο δεύτερο ημίχρονο έκανε την ολική ανατροπή, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι και το πιο δίκαιο. Κάπως έτσι, έφτασε τους 34 βαθμούς και είναι πλέον μόνη πρώτη στην κατάταξη. Πήρε έξι φορές το διπλό σε οκτώ εξόδους.

Ερχόμενες από αήττητο σερί, οι δυο πλευρές θα προσπαθήσουν να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες. Από τη μια η Μποέμιανς για να ανέβει πιο ψηλά στη βαθμολογία και από την άλλη η Σάμροκ Ρόβερς για να διατηρηθεί στην κορυφή. Επιλογή μας, το Goal/Goal σε απόδοση 2.02 από την Bwin.

Ντρογκέντα Γιουνάιτεντ – Ντάνταλκ Προγνωστικά

Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για τη Ντρογκέντα Γιουνάιτεντ, καθώς μετά και το διπλό επί της Σλίγκο Ρόβερς (1-2), γνώρισε βαριά ήττα στην έδρα της Μποέμιανς, με 5-0. Τραγική σε ότι αφορά τα αμυντικά της καθήκοντα, υπέπεσε σε αρκετά λάθη, ενώ αν και είχε κάποιες καλές στιγμές, δεν ήταν ικανή να πετύχει κάποιο τέρμα. Μετά και από αυτή την απώλεια, είναι στην τέταρτη θέση της κατάταξης, με 25 βαθμούς. Χωρίς νίκη εδώ και δυο παιχνίδια και η Ντάνταλκ, έχοντας μια ήττα από τη Γουότερφορντ (1-3 εντός) και μια ισοπαλία με τη Λόνγκφορντ (1-1 εντός). Κόντρα στην τελευταία, αδικείται από το τελικό σκορ, καθώς ήταν καλύτερη και άξιζε το κάτι παραπάνω. Δυο νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και δυο ήττες στα εκτός της.

Με μοναδικό στόχο την επιστροφή στις επιτυχίες θα παραταχθούν απόψε και οι δυο πλευρές, με τη Ντρογκέντα να έρχεται από συντριβή και τη Ντάνταλκ να έχει μείνει και αρκετά χαμηλά στην κατάταξη. Έχουν γκολ τα μεταξύ τους, οπότε και πάμε με το Over 2.5 σε απόδοση 1.86.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

21:45 Μποέμιανς – Σάμροκ Ρόβερς: Goal/Goal (2.02 @bwin)

21:45 Ντρογκέντα Γιουνάιτεντ – Ντάνταλκ: Over 2.5 (1.86 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!