Trelleborg prognostiko

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Κυριακή 20 Ιουνίου σήμερα και πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με μια αναμέτρηση από τη Β’ Σουηδίας.

Τρέλεμποργκ – Φάλκενμπεργκ Προγνωστικά

Από δυο σερί νίκες προέρχεται η Τρέλεμποργκ, κόντρα σε Σούντσβαλ (1-0 εντός) και Βάρναμο (0-1 εκτός). Κόντρα στην τελευταία μπορεί να είχε λιγότερες ευκαιρίες, ωστόσο σε αντίθεση με εκείνη αποδείχθηκε πιο εύστοχη στην τελική προσπάθεια, χωρίς να αισθανθεί ιδιαίτερη απειλή. Έφτασε τους 16 συνολικά και βρίσκεται στην έκτη θέση της κατάταξης. Δυο νίκες, δυο ισοπαλίες και μια ήττα σε πέντε φετινά εντός.

Αήττητη παρέμεινε για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι η Φάλκενμπεργκ, καθώς μετά τη νίκη 2-1 που πήρε επί της Βαστέρας, έμεινε στο 1-1 με την Εσκιλστούνα, εκτός. Ευκαιρίες και από τις δυο πλευρές, με την ίδια να έχει λιγότερες όμως, αλλά να είναι πιο εύστοχη. Κάπως έτσι, μετράει δέκα βαθμούς και είναι στην 13η θέση της κατάταξης. Μια νίκη, μια ισοπαλία και τρεις ήττες σε πέντε εξόδους, αγνοώντας το διπλό στις τέσσερις πιο πρόσφατες.

Σε ανοδική πορεία η Τρέλεμποργκ, ερχόμενη από δυο σερί νίκες, έχει την ευκαιρία να πάρει ακόμη μια σήμερα, κόντρα σε μια Φάλκενμπεργκ που μπορεί να είναι αήττητη στα δυο τελευταία της, ωστόσο απογοητεύει σε συνολική παρουσία. Επιλογή μας είναι ο Άσσος σε απόδοση 2.16 από την Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

16:00 Τρέλεμποργκ – Φάλκενμπεργκ: Άσσος (2.16 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!