Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome. Μέτρια και η χθεσινή συγκομιδή, αφού ναι μεν η Μπραζίλ Ντε Πελότας κέρδισε, ως συνήθως, την Γκοϊάς, όμως δεν κατάφερε να βάλει ένα γκολ η Βολιβία! Πάμε να δούμε τις σημερινές μου επιλογές από το στοίχημα.

Και απόψε δεν έχει, για εμένα προσωπικά, EURO το «μενού», αν και «διαολίστηκα» αρκετά με το να προτείνω ισοπαλία το Πορτογαλία – Γερμανία, μόνο και μόνο υπό τον φόβο της ήττας, αφού όποια ομάδα χάσει, κινδυνεύει με τρεις βαθμούς να μην βγει ούτε ως καλύτερη τρίτη του ομίλου. Αλλά τελικά το άφησα στην άκρη και θα ποντάρω μόνο σε αγώνες από την Βραζιλία, κοντράροντας δύο φαβορί, σε παιχνίδια που έχω την εντύπωση πώς τα σετ αποδόσεων βγήκαν μόνο με βάση τις φανέλες των ομάδων.

Βάσκο Ντα Γκάμα – Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας Προγνωστικά

Η Βάσκο Ντα Γκάμα έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα με 2/2 ήττες στην έδρα της, εκεί που γενικώς έχει τρεις ήττες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια που δεν έχει νίκη. Αντιμετωπίζει πολλά οικονομικά και εσωτερικά προβλήματα και δεν πείθει με την απόδοση της. Αντιθέτως η Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας, ακόμη και στην πρώτη της ήττα στο πρωτάλθημα, από την Γκοϊάς εκτός έδρας, έδειξε σημάδια καλής ομάδας, παίζοντας καλά και αξίζοντας κάτι περισσότερο. Και τις δύο φορές που έπαιξε με την Βάσκο εκτός έδρας στο παρελθόν, δεν έχασε ποτέ! Επειδή υπήρξε μία πτώση στην τιμή της διπλής ευκαιρίας του Χ2, θα ρισκάρω λίγο περισσότερο, επιλέγοντας πάλι την κάλυψη της ισοπαλίας, αλλά σε επιστροφή πονταρίσματος. Το διπλό με DNB της Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας στο 3,47 στην Betshop.

Φλαμένγκο – Μπραγκαντίνο Προγνωστικά

Η Φλαμένγκο είναι σε πάρα πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, αήττητη εδώ και πάρα πολλούς αγώνες, όμως έχει σημαντικές απουσίες, κυρίως διεθνών παικτών, κάτι που δείχνει και την ποιότητα τους. Και υποδέχεται άλλη μία αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος, η οποία μάλιστα κέρδισε τα δύο εκτός έδρας παιχνίδια της. Βέβαια η Μπραγκαντίνο έχει μόνο μία ήττα στα οκτώ τελευταία παιχνίδια της και αυτή ήρθε στο γήπεδο που θα παίξει σήμερα, στο «Μαρακανά», αλλά από την Φλουμινένσε για το κύπελλο. Σε κάθε περίπτωση αφού δεν έχασε πέρυσι από την πρωταθλήτρια Φλαμένγκο σε δύο αγώνες, γιατί να μην συμβεί αυτό και φέτος; Το Χ2 (Δ.Ε.) της Μπραγκαντίνο στο 2,27 στην Betshop.

Αυτά τα «ολίγα» για σήμερα από εμένα! Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

22:30 Βάσκο Ντα Γκάμα – Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας 2 DNB (3,47 @ Betshop)

03:00 Φλαμένγκο – Μπραγκαντίνο Χ2 (Δ.Ε) (2,27 @ Betshop)