Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Bethome. Επιβεβαιώθηκε η χθεσινή μου επιλογή από την δεύτερη εθνική κατηγορία της Βραζιλίας, πάμε να δούμε τις σημερινες μου επιλογές από το στοίχημα.

Σήμερα θα ασχοληθώ και με το EURO, αλλά και με κάποιες αναμετρήσεις από την Βραζιλία, εκεί που παίζουν κανονικά για τα πρωταθλήματα τους.

Φινλανδία – Ρωσία Προγνωστικά

Η ανάγκη που έχει μία ομάδα για τη νίκη, σε συνδυασμό με το γεγονός πώς παίζει στην έδρα της, δεν την καθιστά αυτόματα τόσο μεγάλο φαβορί όσο δείχνει το σετ αποδόσεων στο Φινλανδία – Ρωσία. Οι Φινλανδοί κατάφεραν και κέρδισαν μέσα στην Κοπεγχάγη την Δανία, που προσωπικά την θεωρώ καλύτερη ομάδα από την Ρωσία, η οποία έδειξε και απέναντι στο Βέλγιο πώς έχει σοβαρά προβλήματα, τόσο σε άμυνα όσο και επίθεση. Βέβαια οι Φινλανδοί βολεύονται και με την ισοπαλία και γι’ αυτήν θα παίξουν. Αλλά είναι τέτοιο το σετ που μας βοηθάει στο να ποντάρουμε σε καλή τιμή απλά το να μην χάσει η Φινλανδία, το 1Χ (Δ.Ε) στο 2,35 στην Betshop.

Οπεράριο – Σαμπάιο Κορέα Προγνωστικά

Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, πραγματικά δεν μπορώ να κατανοήσω πώς βγήκε το σετ αποδόσεων. Η Οπεράριο έχει πολλά προβλήματα με κορωνοϊό, 11 μέλη της ομάδας λείπουν. Βέβαια απουσίαζαν και στο προηγούμενο παιχνίδι, όπου δεν έχασε. Αλλά στο μοναδικό παιχνίδι που έδωσε για το εθνικό πρωτάθλημα στην έδρα τα ηττήθηκε με 2-5 από την Γκουαρανί. Και τώρα αντιμετωπίζει τη Σαμπάιο Κορέα, που σε τρεις αγώνες δεν έχει δεχθεί γκολ, ούσα αήττητη, έστω και αν έχει πετύχει μόλις ένα. Γι’ αυτό όμως και μπορεί κάποιος να παίξει με λίγο μεγαλύτερη ασφάλεια, με την κάλυψη της ισοπαλίας. Το 2 DNB της Σαμπάιο Κορέα στο 3,09 στην Betshop.

Αυτά τα «ολίγα» για σήμερα από εμένα! Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

16:00 Φινλανδία – Ρωσία 1Χ (Δ.Ε) (2,35 @ Betshop)

00:00 Οπεράριο – Σαμπάιο Κορέα 2 DNB (3,09 @ Betshop)