αντυπας προγνωστικα

Επιστρέφουμε στο Bethome.gr! Συγκλονίστηκε όλος ο πλανήτης χθες με ό,τι συνέβη στον Κρίστιαν Έρικσεν, είναι προφανές ότι το παιχνίδι Δανία – Φινλανδία δεν αντέχει σε κριτική. Με ποιον τρόπο να προσεγγίσεις ένα τέτοιο ματς όταν μερικά λεπτά νωρίτερα ο συμπαίκτης σου κόντεψε να αφήσει την τελευταία του πνοή; Είναι αδύνατον να οργανώσεις ξανά τη σκέψη σου, να βρεις την ψυχολογία, την όρεξη, το κίνητρο.

Έχουμε διαβάσει πολλά από χθες, ωστόσο αυτό που πρέπει σίγουρα να σημειωθεί και πρέπει να σκεφτούν οι έχοντες θέσεις και ρόλους είναι το «βαρύ» πρόγραμμα και το κατά πόσον μεταβάλλει τη σωματική λειτουργία των παικτών. Αντιλαμβανόμαστε ότι μιλάμε για τηλεοπτικά δικαιώματα και εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο δε θα μας πείραζε αν βλέπαμε κάποια ματς λιγότερα μέσα στη σεζόν. Πάμε ξανά στο στοιχηματικό κομμάτι, σήμερα θα μας απασχολήσουν δύο ματς του Euro.

Αγγλία – Κροατία Προγνωστικά

Ξεκινάμε τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος με το ματς Αγγλία – Κροατία για τον τέταρτο όμιλο. Η Αγγλία είναι καλύτερη ομάδα, τα τελευταία τρία χρόνια κάνει βήματα προόδου, παίζει εντός έδρας (Ουέμπλεϊ) και διαθέτει φρεσκάδα, ενέργεια και δίψα για διάκριση. Η Κροατία μοιάζει να φεύγει απ’ το προσκήνιο, ενώ η εικόνα της δεν ήταν σταθερή στα τελευταία επίσημα ματς. Εκτιμούμε ότι τα «λιοντάρια» θα πάρουν αυτό που θέλουν με πειστικό τρόπο, επιλέγουμε Αγγλία -1 (ασιατικό) σε απόδοση 2.15 στην Goalbet.

Ολλανδία – Ουκρανία Προγνωστικά

Συνεχίζουμε με το ματς Ολλανδία – Ουκρανία για τον τρίτο όμιλο. Η Ολλανδία επιστρέφει μετά από χρόνια σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης, “διψά” για μια καλή πορεία, διαθέτει ποιότητα από τη μέση και μπροστά και περιμένουμε να εμφανιστεί αποφασισμένη απ’ το πρώτο παιχνίδι. Η Ουκρανία είναι ανταγωνιστικό σύνολο, δε θα αποτελέσει εύκολο εμπόδιο, μπορεί να απειλήσει την άμυνα των “οράνιε” και θα βρει τις ευκαιρίες της στο ματς. Επιλέγουμε Goal/Goal σε απόδοση 2.10.

Προγνωστικά Στοιχήματος Σήμερα

16.00 Αγγλία – Κροατία Αγγλία -1 (2.15 @ goalbet)

22.00 Ολλανδία – Ουκρανία G/G (2.10 @ goalbet)