Καλημέρα. Η Μπάγερν δικαίωσε τη χθεσινή μας επιλογή στο παμε στοιχημα και μας πλήρωσε με την επικράτησή της με 76-66 επί της Άλμπα στο Βερολίνο. Οι Βαυαροί είναι ανώτεροι και περιμένουμε να πάρουν τον τίτλο.

Δεν υπάρχει δράση στη Γερμανία, οπότε φεύγουμε από εκεί και πάμε στην Ισπανία και τον τον τρίτο και τελευταίο αγώνα των ημιτελικών.

Μπαρτσελόνα – Τενερίφη Προγνωστικά

Με τη σειρά στο 1-1, τα λάθη δεν επιτρέπονται για την Μπαρτσελόνα, αν φυσικά θέλει να βρεθεί στους τελικούς κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Στο ματς της Τετάρτης, το σύνολο του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους είχε κακές αμυντικές αντιδράσεις και το πλήρωσε πολύ ακριβά.

Με τον Μαρσελίνιο Χουέρτας να κάνει εκπληκτική εμφάνιση (26π, 11ασ) η Τενερίφη έφερε τη σειρά στα ίσα και τώρα χωρίς άγχος θα πάει στο «Παλάου Μπλαουγκράνα». Ο Βραζιλιάνος άσος είναι το Α και το Ω των νησιωτών.

Μιλώντας για στοίχημα, λοιπόν, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους θα δώσει μία εντολή στους παίκτες του: «Σταματήστε τον Χουέρτας». Αν συμβεί αυτό η δημιουργία της Τενερίφης θα περιοριστεί και το ίδιο θα συμβεί και με την παραγωγικότητά της. Εμείς θα εμπιστευτούμε την άμυνα των Καταλανών και θα ποντάρουμε στο Under 75,5 πόντοι των φιλοξενούμενων. στο 1,83 στη Winmasters

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

23:00 Μπαρτσελόνα – Τενερίφη | Τενερίφη Under 75,5 πόντοι (1,83@ Winmasters)

Δες το Euro 2021 πρόγραμμα