italy prognostika

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome!

Επαληθεύτηκε η χθεσινή επιλογή της στήλης στα προγνωστικά στοιχήματος, η Ελσίνκι πέρασε νικηφόρα με 2-1 από την έδρα της Χάκα και μας έστειλε στο ταμείο με το combo 2 & Over 1.5. 

Επιτέλους έφτασε η μεγάλη μέρα που όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι περίμεναν με ανυπομονησία. Έχουμε πρεμιέρα στο Euro, ένα ματς διεξάγεται απόψε στις 22.00, από αύριο στο πρόγραμμα θα υπάρχουν τρία παιχνίδια (16.00, 19.00 και 22.00). Θα χορτάσουμε μπάλα με λίγα λόγια… Φυσικά η σημερινή πρόταση της στήλης αφορά το παιχνίδι Τουρκία – Ιταλία, ξεχώρισα ένα καλοπληρωμένο σημείο για τα Προγνωστικά Euro, πάμε να το δούμε αναλυτικά παρακάτω. 

Τουρκία – Ιταλία Προγνωστικά

Πρεμιέρα λοιπόν απόψε στο Euro με την Τουρκία να κοντράρεται με την Ιταλία στο “Ολίμπικο” της Ρώμης. Η Ιταλία είναι το ακλόνητο φαβορί για την “πρωτιά” του ομίλου, διαθέτει τεράστια εμπειρία και ποιότητα στο ρόστερ της, ενώ έχει και το μεγάλο πλεονέκτημα πως τα τρία παιχνίδια του ομίλου θα τα δώσει στη Ρώμη. Από την άλλη, η Τουρκία πηγαίνει στο Euro με φουλ ψυχολογία, παρουσίασε ένα εξαιρετικό πρόσωπο στην προκριματική φάση και δείχνει αποφασισμένη να κάνει την υπέρβαση και να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται στο τουρνουά. Οι “μπουκ” δίνουν ξεκάθαρο φαβορί τη “σκουάντρα ατζούρα”, απόλυτα σωστά, ωστόσο θεωρούμε πως η μοναδική ομάδα που μπορεί να της προκαλέσει προβλήματα στον όμιλο, είναι η παρέα του Μπουράκ Γιλμάζ. Μιλάμε για πρεμιέρα, δεν μπορεί να αποκλειστεί η έκπληξη, μου κάνει κάτι σε σκορ 1-1, 1-2 και θα κυνηγήσω το αουτσάιντερ Goal/Goal σε απόδοση 2.60.

Προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

22:00 Τουρκία – Ιταλία | Goal/Goal (2.60 @betshop)