Καλησπέρα friends! Χθες μπορεί εδώ στο σάιτ να κλείσαμε με 1/2, αλλά στο discord κάναμε πάρτι, κλείνοντας με 8/10, περνώντας και σημείο με 3.05 απόδοση. Συνεχίζουμε!

Δίνουμε σημεία και στο discord, που προκύπτουν είτε κατά τη διάρκεια της μέρας, είτε λόγω ξαφνικών απουσιών, καθώς και live.

Βρείτε μας στο Discord : https://discord.gg/mVyBpC7qsn

Δείτε όλα τα σημερινά προγνωστικά NBA εδώ

[02:30] ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ – ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ

Οι Nets, το βράδυ της Δευτέρας έκαναν το 2 – 0, κερδίζοντας τους Bucks (86 – 125), με τον Durant να σταματά στους 32 πόντους. Για τους Bucks μένουν εκτός οι ρολίστες Merrill και Nwora, ενώ για τους Nets οι Harden και Green.

Οι Bucks δείχνουν να μην μπορούν, μέχρι στιγμής, αλλά η σειρά μεταφέρεται στο Μιλγουόκι.

Κλασσικά ένα σημείο θα ανεβάσω εδώ και τα υπόλοιπα στο discord.

Στο προηγούμενο ματς οι Nets ήταν πολύ εύστοχοι, αφού σούταραν με 52% FG και 50% τρίποντα και πάλι όμως οι Bucks μάζεψαν 44 ριμπάουντ. Στο πρώτο ματς της σειράς, που οι Nets σούταραν με πιο φυσιολογικά νούμερα (47% FG και 38.5% τρίποντα), οι Bucks μάζεψαν 58 ριμπάουντ. Οι Bucks, στην κανονική διάρκεια, ήταν η ομάδα με τα περισσότερα αμυντικά ριμπάουντ ανά αγώνα, κάτι που συνεχίζεται και στα playoffs. Οι δύο ομάδες βρίσκονται στις πρώτες θέσεις από απόψε pace και στα playoffs και αυτό θα μας βοηθήσει πιστεύω στην επιλογή μας. Θα πάω λοιπόν με Bucks over 49.5 ριμπάουντ σε απόδοση 1.85 στην Pamestoixima.gr

[05:00] ΓΙΟΥΤΑ ΤΖΑΖ – ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΚΛΙΠΕΡΣ

Οι Jazz προχθές έκαναν το 1 – 0, κερδίζοντας τους Clippers (109 – 112), με τον Mitchell να σταματά στους 45 πόντους. Για τους Jazz αμφίβολος είναι ο Conley, ενώ για τους Clippers παραμένει εκτός ο Ibaka.

Αμφίρροπη μοιάζει η σειρά, όπου όποιος είναι πιο εύστοχος από το τρίποντο θα κερδίζει.

Δύο σημεία θα δώσω εδώ, τα υπόλοιπα στο discord.

Οι Jazz, όπως και οι Clippers, βασίζονται πολύ στο τρίποντο. Στο προηγούμενο ματς, οι Jazz σούταραν 50 τρίποντα (το 55% των προσπαθειών τους ήταν τρίποντα), ευστοχώντας σε 17 (σούταραν δηλαδή μόλις με 34%). Παίρνουν τις περισσότερες προσπάθειες για τρίποντο από κάθε άλλη ομάδα, όπως έκαναν και στην κανονική διάρκεια. Θεωρώ ότι πάλι θα σουτάρουν πάνω από 40 τρίποντα, οπότε θα πάω με Jazz over 15.5 εύστοχα τρίποντα σε απόδοση 1.72 στην Pamestoixima.gr

Οι Clippers εξακολουθούν να ξεκινούν τον αγώνα με small ball, αλλά έδειξαν ότι απέναντι στον Gobert, θα παίρνει χρόνο συμμετοχής ο Zubac. Ο ψηλός των Clippers, στο προηγούμενο ματς έπαιξε 20 λεπτά, μετρώντας 11 πόντους, 6 ριμπάουντ και 3 τάπες. Μαζεύει σχεδόν 0.4 ριμπάουντ ανά λεπτό που αγωνίζεται φέτος, ενώ απέναντι στους Jazz, στην κανονική διάρκεια μετράει 6.5 ριμπάουντ ανά αγώνα. Θεωρώ ότι παίζεται και η τάπα του που δίνεται σε αποδόσεις διπλασιασμού, αλλά θα πάω με Zubac over 5.5 ριμπάουντ σε απόδοση 1.90 στη Bwin

Όλες οι απουσίες, αποδόσεις και όρια είναι την ώρα που γράφω το κείμενο. Αν αλλάξουν υπέρ μας, είμαι της άποψης να μην τα παίξετε (σε χειρότερα όρια ή αποδόσεις).

Για σημεία που προκύπτουν κατά τη διάρκεια της μέρας, απουσίες και απορίες, καθώς και live bets, θα μας βρείτε στο discord.

Βρείτε μας στο Discord : https://discord.gg/mVyBpC7qsn

Δείτε όλα τα σημερινά προγνωστικά NBA εδώ