Chili prognostiko

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Δευτέρα 07 Ιουνίου σήμερα και πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από τη Β’ Σουηδίας και την Α’ Χιλής.

Γιόνσεπινγκ – Ακρόπολις Προγνωστικά

Από δυο σερί νίκες προέρχεται στο φετινό πρωτάθλημα η Γιόνσεπινγκ, επικρατώντας κατά σειρά των Λαντσκρόνα (3-1 εντός) και Σούντσβαλ (1-2 εκτός). Κόντρα στην τελευταία, η αλήθεια είναι ότι δεν έπεισε κανέναν με την εμφάνισή της, ωστόσο είχε αυτόν που χρειαζόταν, την αποτελεσματικότητα. Έφτασε τους έντεκα βαθμούς σε οκτώ αγώνες, ούσα στην 9η θέση, ενώ είναι αήττητη σε τέσσερα εντός, έχοντας από δυο νίκες και ισοπαλίες. Από την άλλη, η Ακρόπολις κατάφερε να πάρει την πρώτη φετινή της νίκη, μετά από επτά παιχνίδια και με απολογισμό τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες, ερχόμενη από το εντός 1-0 επί της Φάλκενμπεργκ. Απογοητευτική στο πρώτο μέρος, στο δεύτερο άλλαξε προς το καλύτερο την εικόνα της και πήρε το ματς. Εξακολουθεί ωστόσο να βρίσκεται στην τελευταία θέση της κατάταξης, με μόλις επτά βαθμούς, ενώ έχει από δυο ισοπαλίες και ήττες σε τέσσερις φετινές εξόδους.

Δείτε αναλυτικά το Euro 2021 Πρόγραμμα

Ανεβασμένη δείχνει τον τελευταίο καιρό η Γιόνσεπινγκ, έρχεται από δυο σερί νίκες και σε γενικές γραμμές έχει πιο πειστική εικόνα από αυτή της Ακρόπολις, ειδικά από τη στιγμή που παίζει εντός έδρας. Επιλογή μας, ο Άσσος σε απόδοση 1.82 από την Bwin.

Νουμπλένσε – Αουντάξ Ιταλιάνο Προγνωστικά

Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για τη Νουμπλένσε, μετά και τη νίκη επί της Κούρικο Ουνίδο (2-0 εντός), καθώς δεν τα κατάφερε στην έδρα της Ουνιόν Λα Καλέρα, όπου και ηττήθηκε με 1-0, στις λεπτομέρειες, καθώς και οι δυο πλευρές αποδείχθηκαν αρκετά άστοχες στην τελική προσπάθεια. Είναι στους 13 βαθμούς και στο -3 από την αποψινή της αντίπαλο. Οπότε και με νίκη θα την “πιάσει” στην κατάταξη, την ώρα που επικράτησε στα τρία πιο πρόσφατα εντός της. Αήττητη παραμένει εδώ και έντεκα αναμετρήσεις η Αουντάξ Ιταλιάνο, με πέντε νίκες και έξι ισοπαλίες, μετά και το εντός 2-1 επί της Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε. Μετράει 16 βαθμούς και είναι στο -2 από την Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα, οπότε και με πιθανή επικράτηση απόψε θα περάσει στην κορυφή, έχοντας και παιχνίδι λιγότερο. Μια νίκη και τέσσερις ισοπαλίες στις πέντε πιο πρόσφατες εξόδους της.

Με βασικά της όπλα την έδρα της, όπου αποδίδει καλύτερα τελευταία, αλλά και την προϊστορία, θα παραταχθεί απόψε η Νουμπλένσε, την ώρα που η Αουντάξ Ιταλιάνο παραμένει αήττητη στα πιο πρόσφατα παιχνίδια της και γνωρίζει πως με νίκη θα πατήσει κορυφή. Περιμένουμε “κλειστό” ματς, οπότε και κρατάμε το Under 2.5 σε απόδοση 1.75.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

20:00 Γιόνσεπινγκ – Ακρόπολις: Άσσος (1.82 @bwin)

03:30 Νουμπλένσε – Αουντάξ Ιταλιάνο: Under 2.5 (1.75 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!