Καλημέρα. Δεύτερη σερί ημέρα που το παμε στοιχημα που είχαμε επιλέξει χάθηκε στο όριο. Οι 159,5 πόντοι ξεπεράστηκαν κατά μισό, στο 83-77 της Βίρτους Μπολόνια επί της Αρμάνι, χθες στο Μιλάνο.

Από την Ιταλία και τον πρώτο τελικό θα πάμε στην Ισπανία και τη Μαδρίτη, για το πρώτο ματς των ημιτελικών.

Ρεάλ Μαδρίτης – Βαλένθια Προγνωστικά

Τον μπελά της έχει βρει φέτος η Ρεάλ από τη Βαλένθια, καθώς έχει τρεις ήττες σε πέντε παιχνίδια, σε όλες τις διοργανώσεις. Μάλιστα απόψε θα παραταχθεί με πολλές απουσίες, καθώς θα λείψουν μεταξύ άλλων οι Γιουλ, Λαπροβίτολα, Τόμκινς και Αμπάλδε, οπότε δεν αποκλείεται ο Πάμπλο Λάσο να ρίξει το ρυθμό και να στηριχθεί περισσότερο στην αμυντική λειτουργία της ομάδας του.

Με τα χίλια ζόρια πέρασαν την Μπασκόνια οι «νυχτερίδες», που χρειάστηκαν τρίτο αγώνα και μία δύσκολη νίκη. Δεν είναι σε τοπ φόρμα, αλλά ματσάρουν καλά με τη «βασίλισσα». Η κόπωση θα τους δυσκολέψει, αλλά αυτό θα συμβεί περισσότερο στη συνέχεια της σειράς.

Μιλώντας για στοίχημα, λοιπόν, το «διπλό» φαντάζει ελκυστικό, αλλά θα το θέλαμε σε υψηλότερη απόδοση για να το ποντάρουμε. Αντιθέτως, θεωρούμε ότι το Under 162,5 πόντοι έχει τύχη και βρίσκεται σε αποδεκτή τιμή, στο 2,08 στο pamestoixima. Με δεδομένες τις απουσίες της γηπεδούχου και την αμυντική ταυτότητα της φιλοξενούμενης μάς κάνει. 

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

19:30 Ρεάλ Μαδρίτης – Βαλένθια | Under 162,5 πόντοι (2,08@ pamestoixima)

Δες το Euro 2021 πρόγραμμα