Καλησπέρα και καλό μήνα σε όλους τους φίλους του Bethome. Δεν κατάφερε η Μόρκαμ να κερδίσει στην κανονική διάρκεια του αγώνα, αλλά τελικά ο Ανταμς την οδήγησε σε μία ιστορική άνοδο, έστω και στην παράταση. Πλέον μπαίνουμε σε μία περίοδο προετοιμασίας ενόψει έναρξης του EURO, που ξεκινάει σε περίπου 10 μέρες, επομένως θα ξεκινήσω να ασχολούμαι με κάποια ειδικά στοιχήματα από αυτό, ειδικά μέρες σαν τη σημερινή που δεν έχει κάποια άλλη αξιόλογη επιλογή για να παιχθεί στο στοίχημα.

Θα ξεκινήσω με ομάδες και αργότερα θα ασχοληθώ και με ορισμένα στοιχήματα που θα έχουν σχέση με παίκτες και ατομικές επιδόσεις. Απλά να υπενθυμίσω πώς το φετινό EURΟ έχει την ιδιαιτερότητα αρκετές ομάδες να παίζουν στη χώρα τους τα παιχνίδια τους, κάτι που τους δίνει ένα μικρό προβάδισμα. Επίσης το να βρεις ποια ομάδα θα κερδίσει το φετινό EURO είναι αρκετά δύσκολο. Οι παραδοσιακά μεγάλες δυνάμεις της ηπείρου (Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία) βρίσκονται σε μεταβατικά στάδια, πλην ίσως της Γαλλίας, η οποία προσφέρεται και ως πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Αλλωστε είναι και η παγκόσμια πρωταθλήτρια. Όμως υπάρχουν και ομάδες που έρχονται από πίσω με μεγάλη ισχύ αουτσάιντερ, όπως είναι οι Αγγλία, Πορτογαλία, Βέλγιο.

Πρόκριση από γκρουπ Προγνωστικά

Σήμερα θα σταθώ σε μία ομάδα που περιμένω να προκριθεί από τον όμιλο της και προσφέρεται σε σχετικά καλή τιμή, δηλαδή πάνω από 2,00. Ο λόγος για την Σκοτία, η οποία βρίσκεται σε ένα γκρουπ που επικεφαλής του είναι η Αγγλία, κάτι που σημαίνει πώς ακόμη και ο αγώνας με το φαβορί του ομίλου, τον οποίο και θα παίξει στο «Γουέμπλεϊ», έχει ξεχωριστή σημασία και μία έξτρα ιδιαιτερότητα γι’ αυτήν. Προσθέτουμε από κοντά και την γνωστή αναξιοπιστία της εθνικής Αγγλίας, κάτι που σημαίνει πώς δεν υπάρχει γι’ αυτήν από τα λεγόμενα «χαμένα» παιχνίδια στον όμιλο. Οι άλλοι δύο αντίπαλοι της είναι η Τσεχία και η Κροατία, τους οποίους θα αντιμετωπίσει στην έδρα της, στο «Χάμπτεν Παρκ» της Γλασκώβης. Με τον κόσμο πλέον να επιστρέφει «διψασμένος» στα γήπεδα, καταλαβαίνει κάποιος πώς το πλεονέκτημα της έδρας μπορεί να αποδειχθεί μεγάλο. Επιπλέον όμως, η Σκοτία έπαιξε δύο φορές στο Nations League πέρυσι με την Τσεχία, κερδίζοντας την τόσο εντός όσο και εκτός, ενώ δεν έχει χάσει ποτέ στην ιστορία της από την Κροατία! Σε μία διοργάνωση λοιπόν που περνούν και οι τέσσερις καλύτεροι τρίτοι κάθε ομίλου, δεν αποκλείεται να βρει τους βαθμούς που χρειάζεται για να τα καταφέρει. Και η πρόκριση της Σκοτίας από το γκρουπ προσφέρεται στο 2,15 στην Betshop.

Αυτά τα πολύ «ολίγα» για σήμερα από εμένα! Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα (Μακροχρόνιο για EURO 2020)

Πρόκριση από γκρουπ Σκοτία (2,15 @ Betshop)