rio ave prognostika

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό κουπόνι, με τα δυο σημερινά προγνωστικά στοίχημα να έρχονται από Ελβετία και Πορτογαλία.

Ρίο Άβε – Αρούκα Προγνωστικά

Αγώνας ρεβάνς για τα μπαράζ παραμονής / ανόδου στη μεγάλη κατηγορία. Σε περίπτωση νίκης της Ρίο Άβε με 3-0 θα ακολουθήσει παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι. Σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Με υπηρεσιακό προπονητή η Ρίο Άβε μετά τη βαριά ήττα που γνώρισε μεσοβδόμαδα από την Αρούκα με 3-0, χρειάζεται σήμερα ένα θαύμα, κόντρα σε μια αντίπαλο που έρχεται με ανεβασμένη ψυχολογία στο σημερινό ματς και θέλει να “σφραγίσει” την άνοδο. Αναγκασμένη να ανοιχτεί και να ψάξει το γρήγορο γκολ και στη συνέχεια τη νίκη η Ρίο Άβε, περιμένουμε ένα ματς με καλό ρυθμό και γκολ, θα κρατήσουμε το Over 2,5 σε απόδοση 2,20 στη Vistabet.

Σιόν – Τουν Προγνωστικά

Αγώνας ρεβάνς για την παραμονή / άνοδο στην πρώτη κατηγορία της Ελβετίας. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας θα ακολουθήσει παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι. Σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Έδειξε χαρακτήρα στο πρώτο μεταξύ τους ματς η Σιόν που πανηγύρισε σπουδαία νίκη με 4-1 εκτός έδρας, έχοντας αποκτήσει σαφές προβάδισμα για την παραμονή στην κατηγορία. Ένα θαύμα χρειάζεται σήμερα η Τουν, που εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων και γνωρίζει ότι δύσκολα μπορεί να κάνει σήμερα την ανατροπή. Θέλει ωστόσο να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, περιμένουμε ανοιχτό ματς και θα κρατήσουμε το Over 2,5 σε απόδοση 1,70.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

Ρίο Άβε – Αρούκα Over 2,5 (2,20 Vistabet).

Σιόν – Τουν Over 2,5  (1,70 Vistabet).