Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. 2/2 για τη στήλη την Πέμπτη, καθώς επιβεβαιώθηκαν οι επιλογές από Ολλανδία και Ισπανία. Πάμε στα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο παιχνίδια από την Μπουντεσλίγκα Αυστρίας.

Ραπίντ Βιέννης – Λασκ Λιντς Προγνωστικά

Τελευταία αγωνιστική στο πρωτάθλημα Αυστριας, με τη Ραπίντ να αναζητά το αποτέλεσμα που θα τη βοηθήσει να τερματίσει στη 2η θέση και να εξασφαλίσει το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Διασύρθηκε με 4-1 από τη Στουρμ Γκρατς την προηγούμενη αγωνιστική, αυτή ήταν η τρίτη σερί ήττα, ισοβαθμεί με τη Στουρμ Γκρατς και δεν έχει περιθώρια λάθους στο σημερινό παιχνίδι. Βρίσκεται στην 4η θέση που χαρίζει το εισιτήριο για τον 3ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ, δεν μπορεί να διεκδικήσει περισσότερα, καθώς υστερεί στην ισοβαθμία με Ραπίντ Βιέννης και Στουρμ Γκρατς, με την 4η θέση να είναι ότι καλύτερο μπορεί να διεκδικήσει. Σε περίπτωση ήττας και νίκης της Βόλφσμπεργκερ θα πέσει στην 5η θέση. Έχει τεράστια ευκαιρία μπροστά της η Ραπίντ, περιμένουμε ότι παρουσιάσει σήμερα σοβαρό πρόσωπο και θα καταφέρει να “κλειδώσει” τη 2η θέση, θα κρατήσουμε το 1(DNB) σε απόδοση 1,80 στη Vistabet.

Βόλφσμπεργκερ – Στουρμ Γκρατς Προγνωστικά

Μόνο για τη νίκη αγωνίζεται στο σημερινό ματς η Στουρμ Γκρατς, που ελπίζει και σε στραβοπάτημα της Ραπίντ Βιέννης, προκειμένου να κατακτήσει τη 2η θέση. Με καλύτερο αποτέλεσμα από τη Ραπίντ θα τερματίσει στη 2η θέση, υστερεί στη μεταξύ τους ισοβαθμία. Από την πλευρά της η Βόλφσμπεργκερ βρίσκεται στην 5η θέση και χρειάζεται σήμερα νίκη και ήττα της Λασκ Λιντς για να τερματίσει στην 4η θέση. Αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τη Βάτενς την προηγούμενη αγωνιστική, συνολικά μετράει μια νίκη στα πέντε τελευταία ματς. Οι φιλοξενούμενοι είναι ποιοτικότεροι και έχουν τον πρώτο λόγο, θα κρατήσουμε το “διπλό” σε απόδοση 1,88.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

Ραπίντ Βιέννης – Λασκ Λιντς 1(DNB) (1,80 Vistabet).

Βόλφσμπεργκερ – Στουρμ Γκρατς  “διπλό” (1,88 Vistabet).