Sligo Rovers prognostika

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Παρασκευή 21 Μαΐου σήμερα και πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από την Α’ Ιρλανδίας.

Ντάνταλκ – Σάμροκ Ρόβερς Προγνωστικά

Δεν έχει καταφέρει να πανηγυρίσει κάποια νίκη εδώ και τρεις αναμετρήσεις η Ντάνταλκ, σε ένα σερί όπου και μετράει δυο ισοπαλίες και μια ήττα, ερχόμενη από το εκτός 1-1 με τη Φιν Χαρπς. Με το βαθμό αυτό, έφτασε τους έντεκα συνολικά και βρίσκεται στην έβδομη θέση. Μόλις μια νίκη σε πέντε φετινά εντός, μετρώντας ακόμη μια ισοπαλία και τέσσερις ήττες. Αήττητη συνεχίζει την πορεία της στο φετινό πρωτάθλημα η Σάμροκ Ρόβερς, με οκτώ νίκες και τρεις ισοπαλίες, μετά και το εντός 1-1 με τη Ντέρι Σίτι. Πρώτη απώλεια μετά από επτά διαδοχικές νίκες και είναι μόνη πρώτη και στο +6 από τη δεύτερη Σεντ Πάτρικς. Τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία σε πέντε εξόδους.

Ασταμάτητη δείχνει η Σάμροκ Ρόβερς, καθώς καμία αντίπαλος της μέχρι τώρα δεν έχει καταφέρει να σπάσει το αήττητο σερί που έχει φτιάξει στο πρωτάθλημα. Κόντρα σε μια κατώτερη των προσδοκιών Ντάνταλκ έχει σαφέστατα το προβάδισμα, όμως το έργο της δεν παύει να κρύβει κινδύνους. Επιλογή μας, το Goal/Goal σε απόδοση 2.00 από την Bwin.

Σλίγκο Ρόβερς – Λόνγκφορντ Προγνωστικά

Μετά από τρία παιχνίδια και με απολογισμό δυο ισοπαλίες και μια ήττα, η Σλίγκο Ρόβερς επέστρεψε στις νίκες, παίρνοντας το διπλό στην έδρα της Ντάνταλκ (0-1).  Δεν αγωνίστηκε την περασμένη εβδομάδα, παίρνοντας στα χαρτιά το εντός έδρας παιχνίδι με τη Γουότερφορντ. Έφτασε τους 22 βαθμούς και είναι στη δεύτερη θέση, ούσα στο -5 από την πρωτοπόρο Σάμροκ. Δυο νίκες, τρεις ισοπαλίες και μια ήττα στα εντός της. Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει εδώ και δέκα αναμετρήσεις η Λόνγκφορντ, σερί στο οποίο και μετράει τέσσερις ισοπαλίες και έξι ήττες, μετά και το εντός 0-2 από τη Μποέμιανς. Βρίσκεται έτσι στην προτελευταία θέση με επτά βαθμούς και στο +1 από την ουραγό Γουότερφορντ. Χωρίς νίκη σε πέντε φετινές εξόδους (0-2-3).

Να εκμεταλλευτεί την πολύ κακή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Λόνγκφορντ θέλει απόψε η Σλίγκο Ρόβερς, για να πάρει τη νίκη που θα τη διατηρήσει σε επαφή με την κορυφή. Είναι το φαβορί και πάμε με το Άσσος και Under 3.5 σε απόδοση 2.05.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

21:45 Ντάνταλκ – Σάμροκ Ρόβερς: Goal/Goal (2.00 @bwin)

21:45 Σλίγκο Ρόβερς – Λόνγκφορντ: Άσσος και Under 3.5 (2.05 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!