prognostika stoiximatos swansea

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr και καλή εβδομάδα. Δεν έκλεισε θετικά η χθεσινή ημέρα για τη στήλη, καθώς δεν επιβεβαιώθηκαν οι δυο επιλογές από την Πριμέρα Ντιβιζιόν. Πάμε στα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο επιλογές από την Τσάμπιονσιπ Αγγλίας.

Μπόρνμουθ – Μπρέντφορντ Προγνωστικά

Πρώτο παιχνίδι για την ημιτελική φάση των πλέι οφ ανόδου στην Τσάμπιονσιπ, με την Μπόρνμουθ να βρίσκεται σε κακό μομέντουμ. Ηττήθηκε με 2-0 από τη Στόουκ στο τελευταίο παιχνίδι της, αυτή ήταν η τρίτη διαδοχική ήττα, όπου έμεινε “άσφαιρη”. Σε αντίθετη κατάσταση η Μπρέντφορντ έχει κάνει το 4/4 στα τελευταία παιχνίδια της, ενώ τρέχει ένα αήττητο σερί 12 αναμετρήσεων σε όλες τις διοργανώσεις. Σε αντίθετη κατάσταση οι δυο ομάδες οι φιλοξενούμενοι έχουν τον πρώτο λόγο και με σοβαρή εμφάνιση μπορούν να διεκδικήσουν το θετικό αποτέλεσμα, θα κρατήσουμε το 2(DNB) σε απόδοση 1,81 στη Vistabet.

Μπάρνσλεϊ – Σουόνσι Προγνωστικά

Ισόπαλη 2-2 με τη Νόριτς αναδείχθηκε στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος η Μπάρνσλεϊ, που τερμάτισε στην 5η θέση της κανονικής διάρκειας στην Τσάμπιονσιπ. Προηγήθηκε η ήττα από την Πρέστον (2-0), θέλει σήμερα να αξιοποιήσει την έδρα της, προκειμένου να αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης, εκεί παραμένει αήττητη στα 9/10 τελευταία ματς για όλες τις διοργανώσεις. Από την άλλη η Σουόνσι ηττήθηκε με 2-0 από τη Γουότφορντ έκτος έδρας, έχει πανηγυρίσει μια νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Θα διεκδικήσουν ότι καλύτερο μπορούν στην έδρα τους οι γηπεδούχοι, η Σουόνσι έχει την παράδοση με το μέρος της στα μεταξύ τους ματς και αναζητά το αποτέλεσμα που θα της δώσει το προβάδισμα στη μάχη για την πρόκριση στον τελικό των πλέι οφ. Θα κρατήσουμε το Over 2 σε απόδοση 1,90.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

Μπόρνμουθ – Μπρέντφορντ 2(DNB) (1,81 Vistabet).

Μπάρνσλεϊ – Σουόνσι Over 2 (1,90 Vistabet).