Shamrock Rovers prognostika

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Σάββατο 15 Μαΐου και πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από την Α’ Ισπανίας.

Σάμροκ Ρόβερς – Ντέρι Σίτι Προγνωστικά

Αήττητη συνεχίζει την πορεία της στο φετινό πρωτάθλημα η Σάμροκ Ρόβερς, μετρώντας οκτώ νίκες και δυο ισοπαλίες, μετά και το διπλό που πανηγύρισε στην έδρα της Σεντ Πάτρικς (1-2). Αυτή ήταν και η έβδομη διαδοχική της νίκη σε επίπεδο πρωταθλήματος, φτάνοντας παράλληλα τους 26 βαθμούς, που την αφήνουν μόνη πρώτη και στο +5 από τη δεύτερη Σεντ Πάτρικς. Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει εδώ και δυο αναμετρήσεις η Ντέρι Σίτι, μετρώντας μια ήττα από τη Φιν Χαρπς (1-2 εντός) και μια ισοπαλία με τη Λόνγκφορντ (1-1 εντός). Έχοντας συγκεντρώσει εννέα βαθμούς, βρίσκεται στην όγδοη θέση. Από δυο νίκες και ήττες σε τέσσερις εξόδους, έχοντας επικρατήσει στις δυο πιο πρόσφατες εξ αυτών.

Λογικό φαβορί η Σάμροκ Ρόβερς, η οποία δείχνει ότι δεν έχει αντίπαλο στο φετινό πρωτάθλημα και κόντρα σε αυτή τη Ντέρι Σίτι δεν θα δυσκολευτεί καθόλου να πανηγυρίσει ακόμη μια νίκη. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι σκοράρουν γενικά, κάτι που πιστεύουμε ότι μπορούν να κάνουν και απόψε, οπότε και κρατάμε το Over 2.5 σε απόδοση 2.17 από την Bwin.

Λόνγκφορντ – Μποέμιανς Προγνωστικά

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει εδώ και εννέα αναμετρήσεις η Λόνγκφορντ, σερί στο οποίο και μετράει τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες, μετά και το εκτός έδρας 1-1 με τη Ντέρι Σίτι. Δεύτερη διαδοχική ισοπαλία, μετά και από εκείνη με τη Ντάνταλκ (2-2 εντός), ενώ με το βαθμό που πήρε, έφτασε τους επτά συνολικά. Βρίσκεται έτσι στην προτελευταία θέση και στο +1 από την ουραγό Γουότερφορντ. Επιστροφή στις νίκες για τη Μποέμιανς, μετά από τέσσερα παιχνίδια και με απολογισμό μια ισοπαλία και τρεις ήττες, επικρατώντας με το επιβλητικό 4-0 της Φιν Χαρπς.  Κάπως έτσι, έφτασε τους έντεκα βαθμούς σε δέκα αναμετρήσεις. Δυο νίκες, μια ισοπαλία και δυο ήττες σε πέντε φετινές εξόδους.

Αντίδραση μετά και τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα θέλει να βγάλει η Λόνγκφορντ, ωστόσο το έργο της κόντρα στην ανεβασμένη Μποέμιανς δεν αναμένεται εύκολο, ακόμη και αν οι φιλοξενούμενοι δεν ικανοποιούν πλήρως σε γενικές γραμμές. Κρατάμε το Goal/Goal σε απόδοση 2.10.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

20:00 Σάμροκ Ρόβερς – Ντέρι Σίτι: Over 2.5 (2.17 @bwin)

20:00 Λόνγκφορντ – Μποέμιανς: Goal/Goal (2.10 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!