betis prognostika

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Πέμπτη 13 Μαΐου και πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από την Α’ Ισπανίας.

Βαγιαδολίδ – Βιγιαρεάλ Προγνωστικά

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει εδώ και εννέα αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα η Βαγιαδολίδ, σερί στο οποίο μετράει έξι ισοπαλίες και τρεις ήττες, μετά και τη βαριά ήττα στην έδρα της Βαλένθια (3-0 εκτός). Μετά από 35 αγωνιστικές έχει συγκεντρώσει 31 βαθμούς και δίνει μάχη για να αποφύγει τον υποβιβασμό και να διατηρηθεί στα “μεγάλα σαλόνια  Πανηγύρισε μόλις μια νίκη στα δέκα τελευταία εντός της στη διοργάνωση (1-4-5). Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για τη Βιγιαρεάλ, καθώς μετά τη νίκη επί της Χετάφε (1-0 εντός), ηττήθηκε από τη Θέλτα (2-4 εντός). Τρίτη της ήττα στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές, βρίσκεται στην έβδομη θέση, έχοντας το μυαλό περισσότερο στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ. Πανηγύρισε το διπλό στις τρεις από τις τέσσερις τελευταίες εξόδους της.

Μακριά από τον καλό της εαυτό είναι η Βαγιαδολίδ, που καλείται να συνέλθει εάν θέλει να ελπίζει σε παραμονή στην κατηγορία. Από την πλευρά της, η Βιγιαρεάλ δεν δείχνει την απαιτούμενη σταθερότητα τις τελευταίες αγωνιστικές, με το μυαλό να είναι στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ. Το θέλουν περισσότερο οι γηπεδούχοι, οπότε και επιλογή μας είναι το σε απόδοση 1.87 από την Bwin.

Εϊμπάρ – Μπέτις Προγνωστικά

Από δυο σερί νίκες προέρχεται η Εϊμπάρ, κόντρα σε Αλαβές (3-0 εντός) και Χετάφε (0-1 εκτός). Κάπως έτσι, μετράει πλέον 29 βαθμούς και βρίσκεται στην τελευταία θέση της κατάταξης. Έχει αρκετές πιθανότητες για να παραμείνει στην κατηγορία, οπότε και θα προσπαθήσει να τις εξαντλήσει για να αποφύγει τα χειρότερα, αν και το έργο της είναι δύσκολο, καθώς στην πορεία θα αντιμετωπίσει Βαλένθια (εκτός) και Μπαρτσελόνα (εντός). Αήττητη παραμένει εδώ και οκτώ αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα η Μπέτις, στο οποίο και μετράει δυο νίκες και έξι ισοπαλίες, ερχόμενη από το εντός 2-1 επί της Γρανάδα. Πρώτη νίκη μετά από έξι διαδοχικές ισοπαλίες, ενώ με τους τρεις βαθμούς που πανηγύρισε, έφτασε τους 54 συνολικά και βρίσκεται στην έκτη θέση, διεκδικώντας το εισιτήριο για την είσοδο στους ομίλους του ερχόμενου Γιουρόπα Λιγκ.

Από τη μια πλευρά, η ανεβασμένη Εϊμπάρ θέλει να εξαντλήσει τα περιθώρια παραμονής και από την άλλη πλευρά, η Μπέτις θέλει να “σφραγίσει” το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Αμφότερες θέλουν τη νίκη, οπότε και περιμένουμε να κάνουν το χρέος τους και να βρουν δίχτυα. Πάμε με το Goal/Goal σε απόδοση 1.84.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

20:00 Βαγιαδολίδ – Βιγιαρεάλ: 1Χ (1.87 @bwin)

21:00 Εϊμπάρ – Μπέτις: Goal/Goal (1.84 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!