Goteborg prognostiko

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Τετάρτη 12 Μαΐου και πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από την Α’ Σουηδίας.

Χάκεν – Έρεμπρο Προγνωστικά

Εξακολουθεί να αγνοεί τους τρεις βαθμούς της νίκης στο φετινό πρωτάθλημα η Χάκεν, μετρώντας δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες, μετά και την ισοπαλία που απέσπασε στην έδρα της Γκέτεμποργκ (1-1), σε ενα ματς όπου προηγήθηκε στο σκορ και ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις. Αυτή ήταν και η δεύτερη διαδοχική ισοπαλία, μετά και από εκείνη με τη Χάμαρμπι (1-1 εκτός). Αντιθέτως, από την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα προέρχεται η Έρεμπρο, επικρατώντας με 1-0 της Χάλμσταντ, εντός. Μέχρι τότε, μετρούσε μια ισοπαλία και τρεις ήττες. Έχει αποκτήσει ψυχολογία και θέλει να χτίσει σε αυτή τη νίκη ενόψει της συνέχειας.

Με μοναδικό στόχο το πρώτο φετινό τρίποντο θα παραταχθεί απόψε η Χάκεν, την ώρα που η Έρεμπρο είναι ανεβασμένη μετά και τη νίκη που πανηγύρισε επί της Χάλμσταντ και θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες. Επιλογή μας, το συχνό στα μεταξύ τους 2-3 Goals σε απόδοση 2.00 από την Bwin.

Κάλμαρ – Γκέτεμποργκ Προγνωστικά

Αήττητη συνεχίζει την πορεία της στο φετινό πρωτάθλημα η Κάλμαρ, σερί στο οποίο και μετράει δυο νίκες και τρεις ισοπαλίες. Στο πιο πρόσφατο, αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Έλφσμποργκ, όπου βρέθηκε πίσω με 2-0, δεν τα παράτησε και δικαιώθηκε. Δεύτερη διαδοχική της ισοπαλία, μετά και από εκείνη που απέσπασε στην έδρα της Σίριους (1-1), φτάνοντας παράλληλα τους εννέα βαθμούς. Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει εδώ και τρεις αναμετρήσεις η Γκέτεμποργκ, σερί στο οποίο και μετράει δυο ισοπαλίες και μια ήττα, μετά και το εντός 1-1 με τη Χάκεν. Και γι’ αυτήν ήταν η δεύτερη διαδοχική ισοπαλία, μετά και από εκείνη με αντίπαλο τη Χάλμσταντ (1-1 εκτός).

Συνέχεια στο αήττητο θα προσπαθήσει να δώσει απόψε η Κάλμαρ, ωστόσο θα πρέπει να βρει λύσεις στα αμυντικά κενά που δείχνει. Αυτά τα οποία μπορεί να εκμεταλλευτεί η Γκέτεμποργκ για να πετύχει κάτι. Επιλογή μας, το Goal/Goal σε απόδοση 1.90.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

19:30 Χάκεν – Έρεμπρο: 2-3 Goals (2.00 @bwin)

19:30 Κάλμαρ – Γκέτεμποργκ: Goal/Goal (1.90 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!