Hi guys, πως μου είστε, τι μου κάνετε, σήμερα, Δευτέρα; Καλή εβδομάδα που λέμε κλπ. Λοιπόν, κάποιος, κάποιοι μας έχουν καταραστεί δεν εξηγείται πλέον αλλιώς, καθώς για μία ακόμη (5η παρακαλώ) συνεχόμενη φορά, στις καθυστερήσεις των καθυστερήσεων χάσαμε χθες το βράδυ το 3 επί 3 στα προγνωστικά στοιχήματος, στις φοβερές (!) πάντα στοιχηματικές μας προβλέψεις, αφού ο τιτάνας ο Μακέντα  του ΠΑΟ μας, έσπασε στο 95′ (!) το δοκάρι του αγωνιστή  του Τσιντώτα, που χοροπηδούσε στο τέλος και δεν το πίστευε πως δεν το έφαγε και αυτό και έτσι ο Θεούλης ο Μανόλο με τον Μάνταλο, έφυγαν με το “διπλό” από την Λεωφόρο!

Είπαμε, η δικαίωση του Μανόλη και του Γκαρσία είναι τα φοβερά και τρoμερά (sic) μας πλέι οφ φίλες και φίλοι μου! Ο μοναδικός μας λόγος δηλαδή για την ύπαρξη και την (τραγική) διεξαγωγή τους. Α, ναι και για να βάζει ο Μαρτίνς τους πιτσιρικάδες του Θρύλου μας και να κάνουν όλοι μαζί, γηπεδούχοι και φιλοξενούμενοι, χαβαλέ στην Τρίπολη. Εδώ ρε μέχρι και ο (σοβαρός υποτίθεται) Μπόλονι μιλάει στο τηλέφωνο την  ώρα του αγώνα. Λογικά θα έπαιρνε (τηλέφωνο) τον Αλαφούζο, να τον ενημερώνει πως χάσουμε (και) από την ΑΕΚ, μέσα στην Λεωφόρο και πως μένουμε (πάλι) και φέτος εκτός Ευρώπης!

Είπαμε, ελπίδα πια καμιά. Καμία στο ποδόσφαιρο στην Super League, καμία (βέβαια) θεϊκή μας πάντα, Super League 2, καμία στη Football League (είπαμε, της ξαφνικής αναβολής του… κορονοϊού γίνεται πια εκεί), καμία στη Γ’ Εθνική (μπουνιές, κλοτσιές στη Νέα Σμύρνη, μπραβιλίκια, αναβολές και εκεί), μόνο στο μπάσκετ μπορούμε ακόμη να ελπίζουμε, με την Πανάθα μας να σηκώνει λέει μία ακόμη κούπα, στο σπίτι της μάλιστα, με τον θρυλικό και παγκοσμίως καταξιωμένο Προμηθέα, ενώ την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός των αφών Αγγελόπουλου, έχανε (και) από τον κραταιό μας  Αμύντα  στη φοβερή A2 !

Και μέσα στον γενικότερο αυτό χαμό, έπεσε λέει  και το… σύστημα στο ίντερνετ για τα τεστ κορονοϊού, που θα τα έκαναν οι μαθητές για να πάνε σήμερα στα σχολεία.  Η μόνη χώρα της γης που πέφτει ακόμη στο “σύστημα”, όταν αυτό πιέζεται για οποιοδήποτε λόγο, είναι η Ελλάδα.  Πέφτει πάντα όταν το χρειαζόμαστε μαζικά δηλαδή. Τέλεια, πολύ ωραία, καθώς  είπαμε, Ελλάδα, η χώρα της Αφρικής με τους λευκούς ανθρώπους! Μεγάλε μας αείμνηστε  Χάρρυ Κλυνν! Στα σημερινά μας ματς τώρα: Ομόνοια – Απόλλων Λεμεσού “άσσος”, Μπέτις – Γρανάδα άντερ και τέλος Φούλαμ – Μπέρνλι άντερ και εδώ!  Σας φιλώ!!!