Rostov prognostiko

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Δευτέρα 10 Μαΐου και πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από την Α’ Ρωσίας.

Ουράλ – Ροστόφ Προγνωστικά

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει εδώ και τέσσερις αναμετρήσεις η Ουράλ, μετρώντας από δυο ισοπαλίες και ήττες, μετά και το εκτός 1-0 από την Κίμκι Βρίσκεται έτσι στην 12η θέση, έχοντας συγκεντρώσει 31 βαθμούς, οπότε και είναι αδιάφορη, καθώς απέχει τόσο από τις ευρωπαϊκές θέσεις, όσο και από την επικίνδυνη ζώνη. Ηττήθηκε μια φορά στα οκτώ τελευταίες εντός της (3-4-1). Από την πλευρά της, η Ροστόφ πανηγύρισε τη νίκη στα δυο τελευταία παιχνίδια της, κόντρα σε Άρσεναλ Τούλα (1-0 εντός) και Ταμπόφ (2-0 εντός). Με τους τρεις βαθμούς που πήρε, έφτασε τους 43 συνολικά και βρίσκεται στην ένατη θέση της κατάταξης, ούσα αδιάφορη σε αυτά τα δυο εναπομείναντα παιχνίδια. Πανηγύρισε τη νίκη στις τρεις από τις έξι τελευταίες εξόδους της (3-1-2).

Αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, καθώς οι δυο ομάδες δεν διεκδικούν κάτι πλέον. Ωστόσο, η Ροστόφ έρχεται από δυο σερί νίκες, είναι ανεβασμένη και έχει σύμμαχο και την προϊστορία. Θα της δώσουμε το προβάδισμα, με το 2 (DNB) σε απόδοση 1.83 από την Bwin.

Σπαρτάκ Μόσχας – Κίμκι Προγνωστικά

Από δυο σερί νίκες προέρχεται στο φετινό πρωτάθλημα η Σπαρτάκ Μόσχας, κόντρα σε ΤΣΣΚΑ Μόσχας (1-0 εντός) και Άρσεναλ Τούλα (1-2 εκτός). Κάπως έτσι, έφτασε τους 53 βαθμούς και μοιράζεται τη δεύτερη θέση με τη Λοκομοτίβ Μόσχας, έχοντας ωστόσο και παιχνίδι λιγότερο, με το στόχο να είναι η έξοδος στην Ευρώπη. Πήρε τη νίκη στα πέντε από τα επτά τελευταία εντός της, έχοντας και δυο ήττες.Όπως η αποψινή της αντίπαλος, έτσι και η Κίμκι προέρχεται από δυο σερί νίκες επί των Ντιναμό Μόσχας (0-1 εκτός) και Ουράλ (1-0 εντός). Κάπως έτσι, έφτασε τους 44 βαθμούς και βρίσκεται στην όγδοη θέση, ωστόσο απέχει αρκετά από τις ευρωπαϊκές θέσεις και τη ζώνη του υποβιβασμού, οπότε και είναι αδιάφορη.

Τη νίκη που θα τη φέρει μόνη δεύτερη θέλει να πανηγυρίσει η Σπαρτάκ Μόσχας, όμως η Κίμκι είναι και αυτή ανεβασμένη, αν και αδιάφορη βαθμολογικά, οπότε και δεν θα της χαριστεί. Επιλογή μας, το Goal/Goal σε απόδοση 1.95.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

16:30 Ουράλ – Ροστόφ: 2 (DNB) (1.83 @bwin)

19:00 Σπαρτάκ Μόσχας – Κίμκι: Goal/Goal (1.95 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!