Επιστρέφουμε στο Bethome.gr! Χριστός Ανέστη σ’ όλους, να περνάτε καλά, με προσοχή και πάνω απ’ όλα, ενδιαφέρον για την υγεία όλου του κόσμου. Το στοίχημα δε σταματά, μπορεί να είναι Κυριακή του Πάσχα, ωστόσο όλη η Ευρώπη παίζει ποδόσφαιρο, υπάρχουν προτάσεις απ’ το σημερινό πρόγραμμα. Ελπίζουμε τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος να μας πάνε και πάλι στο ταμείο!

Τότεναμ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ Προγνωστικά

Ξεκινάμε τις σημερινές προτάσεις με την αναμέτρηση Τότεναμ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για την Πρέμιερ Λιγκ. Πρόκειται για παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί τους Λονδρέζους, οι οποίοι οφείλουν να δώσουν απαντήσεις μετά τον χαμένο τελικό του Λιγκ Καπ κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι.

Η Τότεναμ έρχεται από ακόμη ένα «στραπάτσο», πλέον υπάρχουν συζητήσεις για το μέλλον της, δεν έχει πρώτο προπονητή και ο αρχηγός της (Κέιν) μοιάζει να σκέφτεται την αποχώρηση. Ωστόσο, σήμερα μπορεί να εκμεταλλευτεί τις περιστάσεις και να «ξεσπάσει» πάνω στην υποβιβασμένη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Επιλέγουμε Τότεναμ -1.5 (ασιατικό) σε απόδοση 1.90 στην Goalbet.

Γρανάδα – Κάντιθ Προγνωστικά

Συνεχίζουμε με την Α’ Ισπανίας και το ματς Γρανάδα – Κάντιθ. Η Γρανάδα έρχεται από τρομερή νίκη με 1-2 εκτός έδρας επί της Μπαρτσελόνα, αποτέλεσμα που δεν άξιζε, αλλά το πήρε χάρη στην αποτελεσματικότητα της και την έλλειψη σοβαρότητας για τους Καταλανούς. Αυτό το αποτέλεσμα τη βάζει ξανά στο «παιχνίδι» της Ευρώπης, το σημερινό ματς είναι η ευκαιρία της να αυξήσει τις ελπίδες της. Είναι καλύτερη ομάδα απ’ την Κάντιθ, που τελευταία παίρνει αποτελέσματα χωρίς να παίζει σοβαρό ποδόσφαιρο και έχουσα αρκετή δόση τύχης. Επιλέγουμε άσσο σε απόδοση 1.85.

Βαλένθια – Μπαρτσελόνα Προγνωστικά

Κλείνουμε με το παιχνίδι Βαλένθια – Μπαρτσελόνα για την Α’ Ισπανίας. Οι Καταλανοί ξέρουν ότι δεν έχουν περιθώρια για απώλειες, ειδικά μετά τις χθεσινές νίκες για Ατλέτικο και Ρεάλ. Αν δεν κερδίσουν αποχαιρετούν τον τίτλο. Η ομάδα του Κούμαν οφείλει να ρισκάρει απ’ την αρχή, αμυντικά δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, η Βαλένθια είναι ομάδα που μπορεί να απειλήσει σε τέτοιου είδους ντέρμπι. Μπορεί να πάει ψηλά το σκορ, επιλέγουμε Over 3.5 σε απόδοση 2.02.

Προγνωστικά Στοιχήματος Σήμερα

19.30 Γρανάδα – Κάντιθ 1 (1.85 @ goalbet)

21.15 Τότεναμ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ Τότεναμ -1.5 ασιατικό (1.90 @ goalbet)

22.00 Βαλένθια – Μπαρτσελόνα Over 3.5 (2.02 @ goalbet)