Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους τους φίλους του Bethome. Μόνο μία από τις τρεις επιλογές της Μ. Πέμπτης δικαιώθηκε, αλλά ήταν αυτή που είχε και την μεγαλύτερη απόδοση και ήταν ικανή να δώσει κέρδος. Πάμε να δούμε τις σημερινές επιλογές για το στοίχημα.

Απόψε θα ασχοληθώ με αγώνες από τις μικρές κατηγορίες στην Αγγλία και κάποιες αναμετρήσεις στην Σκοτία, όπως συνηθίζεται τα Σάββατα.

Νιούπορτ – Τσέλτεναμ Προγνωστικά

Η Νιούπορτ προέρχεται από εντυπωσιακή νίκη στον τελευταίο της αγώνα και οι δηλώσεις των ανθρώπων της είναι τέτοιες που κάνουν λόγο για «υποχρεωτική» συμμετοχή στα πλέι οφς για την άνοδο. Και ποντάρει πολλά στην έδρα της, ούσα μία από τις ομάδες με τις περισσότερες νίκες εντός στο πρωτάθλημα, 12 για την ακρίβεια. Βέβαια αντιμετωπίζει την πρωτοπόρο Τσέλτεναμ, που είναι από τις πιο αποτελεσματικές εκτός έδρας ομάδες της κατηγορίας. Αλλά το ευτύχημα γι’ αυτήν είναι πώς την πετυχαίνει αδιάφορη, έχοντας εξασφαλίσει την απευθείας άνοδο μόλις την περασμένη Τρίτη. Και με τις παμπ πλέον ανοιχτές στην Αγγλία, καταλαβαίνετε τι επακολούθησε… Πιθανόν λοιπόν να είναι ακόμη «μεθυσμένοι» από το ποτό της ευτυχίας οι φιλοξενούμενοι, κάτι που μπορούν να εκμεταλλευτούν οι γηπεδούχοι ! Ο άσος της Νιούπορτ σε απόδοση 2,84 στην Betshop.

Ρέξαμ – Σόλιχαλ Μουρς Προγνωστικά

Η Ρέξαμ δεν έχει σκοράρει στους τρεις τελευταίους αγώνες στο γήπεδό της, κάτι που σημαίνει πώς δεν κερδίζει κιόλας! Γι΄αυτό και βρέθηκε εκτός πρώτης επτάδας και θέσεων που οδηγούν στα πλέι οφς για την άνοδο. Και οι παίκτες της δηλώνουν «απελπισμένοι» να οδηγήσουν την ομάδα στην άνοδο μετά από 13 χρόνια στη Νάσιοναλ Λιγκ! Απέναντι της βρίσκει τη Σόλιχαλ Μουρς που έχει μόλις τρεις νίκες και 11 ήττες εκτός έδρας στο πρωτάθλημα. Αλλά και ειδικά σε αυτό το γήπεδο, το έχει επισκεφτεί πέντε φορές, γνωρίζοντας ισάριθμες ήττες. Με αυτά τα δεδομένα αξίζει ένα μικρό ρίσκο στο ποντάρισμα στον άσο της Ρέξαμ σε απόδοση 2,23 στην Betshop.

Στέρλινγκ Αλμπιον – Στρανράερ Προγνωστικά

Ουσιαστικά πρόκειται για τελικό έξι βαθμών, σχετικά με την συμμετοχή ή όχι στα πλέι οφς για την διεκδίκηση της ανόδου. Η Στέρλινγκ Αλμπιον έχει τρεις ήττες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια, χάνοντας και τα δύο πιο πρόσφατα στο γήπεδό της. Επιπλέον έχει χάσει και στην κανονική διάρκεια από την Στρανράερ εντός, ενώ γενικότερα η παράδοση της με αυτή την αντίπαλο είναι κακή. Την κέρδισε τελευταία φορά το 2009 και από τότε έχει τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες. Συν τοις άλλοις η Στρανράερ παίζει καλύτερα εκτός, έχοντας χάσει μόνο από την πρωταθλήτρια Κουίνς Παρκ στο πρωτάθλημα μακριά από το γήπεδο της. Γι’ αυτό και οι φιλοξενούμενοι θεωρούνται φαβορί. Το διπλό της Στρανράερ στο 2,33 στην Betshop.

Αυτά τα «ολίγα» για σήμερα από εμένα! Καλή Ανάσταση, καλό Πάσχα και καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

17:00 Νιούπορτ – Τσέλτεναμ 1 (2,84 @ Betshop)

17:00 Ρέξαμ – Σόλιχαλ Μουρς 1 (2,23 @ Betshop)

17:00 Στέρλινγκ Αλμπιον – Στρανράερ 2 (2,33 @ Betshop)