τσαρλυ προγνωστικα

Έχουμε δύο απόλυτα ισορροπημένους ημιτελικούς που θα κριθούν στις λεπτομέρειες. Χθες η Τσέλσι, είχε περισσότερα τρεξίματα, έδειξε σε καλύτερη κατάσταση, η δυσκολία όμως στο σκοράρισμα και η κυνικότητα της Ρεάλ, κράτησαν ανοιχτούς τους λογαριασμούς των δύο ομάδων. Πιστεύω πως και τα δύο ζευγάρια, θα κριθούν στο όριο. Οι διαφορές των ζευγαριών είναι μικρές. Οι εταιρίες όμως, έχουν πάρει την απόφαση να δώσουν μεγάλο και αδικαιολόγητο άνοιγμα τιμών, υπέρ της Σίτι και πάνω σε αυτήν την βάση θα κάνω το ποντάρισμα μου. Περνάμε στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος!

Η αδυναμία της φιλοσοφίας του Πεπ

Βρισκόμαστε άλλωστε στην διαδικασία παιχνιδιών, οι ομάδες του Γκουαρντιόλα έχουν πρόβλημα. Δεν είναι τυχαίο, που από την ημέρα που έφυγε από την Βαρκελώνη, δεν έχει ξαναφθάσει σε τελικό Τσάμπιονς Λιγκ. Μέσα από κάθε ποδοσφαιρική φιλοσοφία κάτι χάνεις κάτι κερδίζεις. Το ποδόσφαιρο του Πεπ, εξασφαλίζει ένα πολύ υψηλό μέσο όρο βαθμών σε κάθε πρωτάθλημα, όμως στις μεγάλες μάχες του Τσάμπιονς Λιγκ, παρουσιάζει την εξής αδυναμία.

Ομάδες που διαθέτουν επιθετικούς με την δυνατότητα, να βγάλουν πολλά τρεξίματα και να παίξουν σε υψηλή ένταση, για δύο παιχνίδια βάζουν όλη τους την ενέργεια για να πιέσουν στην τελευταία γραμμή άμυνας του Πεπ. Προσπαθούν δηλαδή να χτυπήσουν στην μόνιμη προσπάθεια για δημιουργία από χαμηλά και καταφέρνουν, μέσα από αυτήν την λογική να απομονώσουν την τελευταία γραμμή άμυνας, να την οδηγήσουν σε λάθη και να φτιάξουν καθαρές ευκαιρίες, με μεγάλο ποσοστό επαλήθευσης. Ασφαλώς και δεν αποκλείεται αυτή η πραγματικότητα κάποια στιγμή να σπάσει, άλλωστε υπήρξαν περιπτώσεις, που  αποκλεισμοί ήρθαν άδικα και οριακά.

Η Παρί πάντως, με την τριάδα Εμπαμπέ, Νείμάρ, Ντι Μαρία και ανάμεσα τους να βρίσκεται ο Βεράτι, που ο Ποκετίνο σκέφτεται να τον χρησιμοποιήσει επιτελικό χαφ, σαν ασπίδα στην πίεση, για να χτίζει παγίδες στην αρχική ανάπτυξη της Σίτι.

Προσωπικά περιμένω τα πάντα να κριθούν στο όριο και στην ρεβάνς, οι εταιρίες, έχουν ξεκάθαρο φαβορί και το γεγονός αυτό, μας προσφέρει την δυνατότητα, να καλύψουμε την Παρί με την ισοπαλία. Το 1ΧΔ στο 1,80.

Προγνωστικά Στοιχήματος

22.00 Παρί – Μάντσεστερ Σίτι 1ΧΔ @ 1,80 winmasters