Επιστρέφουμε στο Bethome.gr! Δε μας πήγε καλά η χθεσινή ημέρα, καθώς ο Απόλλων Σμύρνης παρά τις ευκαιρίες, δεν κατάφερε να κερδίσει τον Βόλο (0-0), ενώ η Έιμπαρ ηττήθηκε εντός έδρας 0-1 απ’ τη Σοσιεδάδ. Ελπίζουμε τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος να μας πάνε και πάλι στο ταμείο!

Ρεάλ Μαδρίτης – Τσέλσι Προγνωστικά

Ξεκινάμε τις σημερινές προτάσεις με την αναμέτρηση Ρεάλ Μαδρίτης – Τσέλσι για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, παιχνίδι απ’ το οποίο προκύπτουν δύο προτάσεις της στήλης. Πρόκειται για μεγάλο ματς, μόλις μια εβδομάδα μετά τον ορυμαγδό εξελίξεων αναφορικά με την αποτυχημένη προσπάθεια δημιουργίας της ΕSL, στην οποία πρωτοστάτησε η Ρεάλ Μαδρίτης και συμμετείχε και η Τσέλσι.

Υπάρχει μεγάλη κουβέντα για τη στάση που θα κρατήσει η UEFA. Χθες έγιναν αρκετές ερωτήσεις στον Ζιντάν για το αν φοβάται τη συμπεριφορά της διαιτησίας προς την ομάδα του, ενώ το σημερινό πρωτοσέλιδο της “Marca” ζητά “fair play” απ’ τον Τσέφεριν (πρόεδρος UEFA). Στο καθαρά αγωνιστικό επίπεδο, οι Ισπανοί είναι σε περίεργη κατάσταση, έρχονται από γκέλες, όμως στην Ευρώπη σχεδόν πάντα ανταποκρίνονται. Σε καλή κατάσταση η Τσέλσι, έχει δείξει ότι είναι υπολογίσιμη δύναμη.

Ο Τούχελ έχει κάνει τους «μπλε» πολύ ανταγωνιστικούς, ειδικά στο ανασταλτικό κομμάτι, έχει κρατήσει το «μηδέν» στα 16/21 ματς υπό τις οδηγίες του Γερμανού προπονητή. Η Ρεάλ τελευταία δυσκολεύεται αρκετά στο επιθετικό κομμάτι, χαρακτηριστικό είναι ότι δε σκόραρε στα 3/4 τελευταία ματς σ’ όλες τις διοργανώσεις, κάτι που δεν είναι συνηθισμένο για τα δεδομένα των Μαδριλένων.

Θεωρούμε ότι το ματς θα έχει χαμηλό τέμπο, άλλωστε συνήθως στα πρώτα ματς ημιτελικών οι ομάδες είναι προσεκτικές. Περιμένουμε χαμηλό σκορ, επιλέγουμε Under 2.5 σε απόδοση 1.60 στην Goalbet. Μια δεύτερη σκέψη που έχουμε είναι να στηρίξουμε την πιο φορμαρισμένη Τσέλσι, που ανασταλτικά έχει εξαιρετική εικόνα. Επιλέγουμε Χ2 + Under 3.5 σε απόδοση 1.95.

Προγνωστικά Στοιχήματος Σήμερα

22.00 Ρεάλ Μαδρίτης – Τσέλσι Under 2.5 (1.60 @ goalbet)