Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Δεν έκλεισε θετικά η χθεσινή ημέρα για τη στήλη, καθώς δεν επιβεβαιώθηκαν οι δυο επιλογές από το πρωτάθλημα Πορτογαλίας. Πάμε στα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από το πρωτάθλημα Αυστρίας.

Χάρτμπεργκ – Άλταχ Προγνωστικά

Την επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα αναζητά η Χάρτμπεργκ, έπειτα από δυο διαδοχικές ισοπαλίες. Υποχώρησε στη 2η θέση των πλέι άουτ, θα δώσει μάχη για την πρώτη θέση στο γκρουπ και αναζητά σήμερα την επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα έπειτα από δυο διαδοχικές ισοπαλίες. Δεν βρίσκεται στα καλύτερα της η Άλταχ, μετράει μια νίκη στα πέντε τελευταία ματς, ενώ εκτός έδρας δυσκολεύεται αρκετά, καθώς πανηγύρισε τρεις νίκες στις 13 φετινές εξόδους της για το πρωτάθλημα. Ποιοτικότεροι οι γηπεδούχοι περιμένουμε ότι θα αξιοποιήσουν ιδανικά την έδρα τους, θα κρατήσουμε τον άσο σε απόδοση 2,14 στη Vistabet. 

Αούστρια Βιέννης – Αντμίρα Προγνωστικά

Έχει βρει ρυθμό η Αούστρια Βιέννης και θα προσπαθήσει να δώσει σήμερα στο αήττητο σερί της, προκειμένου να διατηρηθεί στην κορυφή του γκρουπ. Παραμένει αήττητη στα 4/5 τελευταία ματς, υποδέχεται την Αντμίρα που έχει νέο προπονητή στον πάγκο της και βρίσκεται στο +2 από την τελευταία θέση. Βρίσκεται σε κακό μομέντουμ, έχοντας ηττηθεί στα 3/4 τελευταία ματς. Οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο και βρίσκονται σε καλύτερη φόρμα, θα κρατήσουμε τον άσο σε απόδοση 1,80.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

Χάρτμπεργκ – Άλταχ Άσος (2,14 στη Vistabet). 

Αούστρια Βιέννης – Αντμίρα Άσος (1,80 στη Vistabet).