Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome. Οι επιλογές του Σαββάτου πήγαν σχετικά καλά, αφού οι δύο από τις τρεις δικαιώθηκαν, μόνο η Μπράντφορντ ξέφυγε. Τα πρωταθλήματα οδεύουν προς τις τελευταίες αγωνιστικές του, ειδικά αυτά που ασχολούμαι εγώ. Πάμε να δούμε τις σημερινές επιλογές για το στοίχημα.

Με αγώνες από Αγγλία και Σκοτία θα ασχοληθώ και σήμερα, ας τις κοιτάξουμε λίγο πιο αναλυτικά.

Λέιτον Οριεντ – Κέιμπριτζ Προγνωστικά

Η Λέιτον Οριεντ είναι αρκετά υπολογίσιμη στην έδρα της και έχει καιρό να χάσει εντός, ενώ γενικώς η πρόσφατη ήττα της ήρθε από την δεύτερη Τσέλτεναμ. Απόψε αντιμετωπίζει την πρωτοπόρο Κέιμπριτζ, η οποία έχει τις περισσότερες νίκες μακριά από το γήπεδο της στο πρωτάθλημα. Βαθμολογικά ενδιαφέρον έχει το παιχνίδι κυρίως για την Κέιμπριτζ, η οποία θέλει να εξασφαλίσει την απευθείας άνοδο. Και απέδειξε, κερδίζοντας και στην έδρα της Νιούπορτ πριν τρεις μέρες, πώς είναι αποφασισμένη να τα καταφέρει, εδώ που έχει φτάσει. Γι’ αυτό και αξίζει το ρίσκο στο ποντάρισμα πάνω της, το διπλό της Κέιμπριτζ, σε απόδοση 2,55 στην Betshop.

Ερντρι – Ιστ Φάιφ Προγνωστικά

Η Ερντρι είχε μία εβδομάδα να ξεκουραστεί, το μεγαλύτερο διάστημα από τότε που άρχισε ξανά το πρωτάθλημα στη Λιγκ 1 της Σκωτίας. Απόψε διεκδικεί τη συμμετοχή της στα τέσσερα επόμενα παιχνίδια που θα της επιτρέψουν να παλέψει για την άνοδο. Ουσιαστικά θέλει ένα βαθμό, αλλά επειδή οι ομάδες θα συνεχίσουν με όσους βαθμούς έχουν, η νίκη θα της δώσει καλύτερη βαθμολογική αφετηρία. Και είναι αήττητη στους τέσσερις τελευταίους αγώνες της, με τρεις νίκες, οι δύο στο γήπεδό της. Και υποδέχεται μία Ιστ Φάιφ που είναι η ομάδα με τις περισσότερες ήττες εκτός έδρας στο πρωτάθλημα, έξι συνολικά, κερδίζοντας μόνο τις δύο ουραγούς του βαθμολογικού πίνακα! Συν τοις άλλοις η Ερντρι είναι αήττητη στα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της απέναντι στην Ιστ Φάιφ, με τρεις νίκες. Από τα παιχνίδια που η έδρα μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο. Ο άσος της Ερντρι σε απόδοση 2,39 στην Betshop.

Αυτά τα «ολίγα» για σήμερα από εμένα! Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

21:00 Λέιτον Οριεντ – Κέιμπριτζ 2 (2,55 @ Betshop)

21:45 Ερντρι – Ιστ Φάιφ 1 (2,39 @ Betshop)