Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους τους φίλους του Bethome. Δεν μας βγήκε το ρίσκο την Πέμπτη, δεύτερο συνεχόμενο τζάκποτ, καθόλου καλή εβδομάδα γενικώς, ας ελπίσουμε το τελευταίο μέρος της να αλλάξει το κλίμα προς το καλύτερο. Πάμε να δούμε τις σημερινές επιλογές για το στοίχημα.

Με αγώνες από Αγγλία και Σκωτία θα ασχοληθώ σήμερα, απλά ΠΡΟΣΟΧΗ σε όλους, τα παιχνίδια έχουν αλλάξει ώρα από τις συνηθισμένες τους και διεξάγονται πιο νωρίς, λόγω της κηδείας του πρίγκηπα Φίλιππου.

Ιστ Φάιφ – Πίτερχεντ Προγνωστικά

Η Ιστ Φάιφ είναι η μοναδική ομάδα χωρίς ήττα εντός στο πρωτάθλημα στη Λιγκ 1 της Σκοτίας. Όμως μόνο αν κερδίσει απόψε θα έχει ουσιαστικές ελπίδες να μπει στην πρώτη πεντάδα και να διεκδικήσει την άνοδο της στο Τσάμπιονσιπ στα επιπλέον τέσσερα παιχνίδια μετά τη λήξη της κανονικής περιόδου. Η Πίτερχεντ είναι πιο πίσω της βαθμολογικά, οι ελπίδες της να προλάβει την πρώτη πεντάδα είναι περισσότερο μαθηματικές παρά ουσιαστικές. Και μακριά από το γήπεδο της δεν τα πάει και τόσο καλά, με περισσότερες ήττες από νίκες. Εδρα και μεγαλύτερο κίνητρο με οδηγούν προς τον άσο της Ιστ Φάιφ, σε απόδοση 2,04 στην Betshop.

Χάρογκεϊτ – Μπράντφορντ Προγνωστικά

Η Χάρογκεϊτ δεν κερδίζει εδώ και εφτά αγώνες, με πέντε ήττες σε αυτό το διάστημα, ούσα ντεφορμέ, χωρίς να έχει και κάποιον ιδιαίτερο βαθμολογικό στόχο. Και υποδέχεται τη Μπράντφορντ, η οποία έχει ακόμη κάποιες μικρές ελπίδες να συμμετάσχει στα πλέι οφς, αλλά χρειάζεται νίκες. Εχασε τον προηγούμενο αγώνα, επομένως δεν υπάρχουν περιθώρια νέας γκέλας. Σε κάθε περίπτωση η απόδοση της πιθανής νίκης της είναι αρκετά υψηλή σε σχέση με τις πιθανότητες της να κερδίσει. Το διπλό της Μπράντφορντ σε απόδοση 3,02 στην Betshop.

Γουόκινγκ – Ρέξαμ Προγνωστικά

Η Γουόκινγκ έχει τέσσερις ήττες στα πέντε τελευταία παιχνίδια που δεν κερδίζει, ενώ στα 10 πιο πρόσφατα νίκησε μόνο την Γουίλντστοουν εκτός. Στο γήπεδό της έχει δύο σερί ήττες, έπειτα από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες. Και είναι τελείως αδιάφορη βαθμολογικά, εν αντιθέσει με την αντίπαλο της σήμερα, την Ρέξαμ, η οποία παλεύει για να μπει στα πλέι οφς για την άνοδο. Και προέρχεται από μία μεγάλη εκτός έδρας νίκη σε δυσκολότερη έδρα από αυτή της Γουόκινγκ. Αξίζει λοιπόν κάποιος να επιλέξει το διπλό της Ρέξαμ σε απόδοση 2,13 στην Betshop.

Αυτά τα «ολίγα» για σήμερα από εμένα! Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

14:00 Ιστ Φάιφ – Πίτερχεντ 1 (2,01 @ Betshop)

14:30 Χάρογκεϊτ – Μπράντφορντ 2 (3,02 @ Betshop)

14:30 Γουόκινγκ – Ρέξαμ 2 (2,13 @ Betshop)